Rijschool Utrecht

Zoek het dichtstbijzijnde tankstation met de Station Finder App van FLEETCOR

De Smart Navigator – App van FLEETCOR is nu verkrijgbaar in de App Store en Google Play

Opgericht in 1986 is het Amerikaanse FLEETCOR (https://fleetcor.nl/) tegenwoordig wereldwijd een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde betaalproducten en -diensten. Het werkt samen met meer dan 800 oliemaatschappijen verspreid over de hele wereld. Het biedt onder meer tankpassen, pasjes voor maaltijden en kortingspassen voor zakelijke overnachtingen. De dienstverlening van FLEETCOR varieert van transactieverwerking tot volledig programmamanagement. De platforms, programma’s en infrastructuur zijn zowel inhoudelijk als in schaalgrootte gemakkelijk aan te passen. Daarmee komt het tegemoet aan de behoeften van uiteenlopende partners. In samenwerking met oliemaatschappijen ontwikkelt en implementeert FLEETCOR tankpasprogramma’s voor bedrijven met een wagenpark.
(meer…)

Vervang regelmatig je automatten

Automatten worden vaak passend op maat gemaakt, afhankelijk van het type auto, bouwjaar en model. Vooral voor de bestuurder is het van belang dat de mat onder het autorijden niet verschuift. Door gebruik te maken van een hoge kwaliteit mat, weet je zeker dat deze uitstekend past en strak op zijn plaats blijft liggen, met de beste bevestigingssystemen.

(meer…)

Elektrisch rijden in Nederland

Elektrisch rijden wordt in Nederland steeds populairder en dat moet ook wel. Op het moment van schrijven is het 8 december 2016 en is het deze winterse periode nog geen dag onder nul geweest op Antarctica. Wanneer we nog langer van deze prachtige aarde willen genieten moeten we iets ondernemen en snel ook. Elektrisch rijden biedt hier een waanzinnige oplossing in. Het enige nadeel van elektrisch rijden zijn de mogelijkheid om je auto op te laten en de actieradius. Je kunt eigenlijk niet zonder eigen laadpaal, zeker niet wanneer er steeds meer elektrische auto’s op de weg komen. Publieke laadpalen houden de verkoopsnelheid van de elektrische auto niet bij. Een laadpaal kun je tegenwoordig razendsnel via internet aanschaffen. Waar moet je op letten bij het kopen van een laadpaal? Dat leg ik je uit in deze blog.
(meer…)

Go AhRo

Go Ahro!

Wij werken met kleine lokale taxibedrijven waardoor wij u altijd tegen een scherp (zoniet het laagste) tarief naar de luchthaven kunnen brengen. Onze lokale chauffeurs streven erna om u (en uw bagage) veilig en comfortabel naar de luchthaven te brengen, of weer terug naar huis natuurlijk.
(meer…)