Bedden en matrassen gekocht na heerlijke vakantie

Geschreven door dekbedden1 op . Geplaatst in nieuwe artikelen

Mijn vriend en ik wonen sinds een paar maanden eindelijk samen. Na een lange zoektocht naar de ideale woning, vonden we uiteindelijk een knus appartement in zeer goede staat. Na het witten van de muren en een paar andere kleine aanpassingen in de keuken, konden we er zo intrekken. Natuurlijk hebben we ieder eigen meubels en spullen meegenomen. Ook hebben we een nieuwe bank en salontafel gekocht, maar het oude ledikant van mijn vriend en mijn twijfelaar hebben we niet meegenomen. Voor de slaapkamer hadden we namelijk afgesproken een nieuw bed te kopen.

We hebben eerst online gekeken. Gelukkig hebben we allebei zo’n beetje dezelfde smaak en we waren het er dan ook al snel over eens dat het een ledikant moest worden. Mijn vriend had op de website van luxebedden.nl een paar mooie bedden gezien. Ook ik vond deze er goed uitzien en ook de prijzen vielen ons erg mee. Het leek ons dan ook een goed idee een bezoek te brengen aan de showroom van deze beddenzaak.

Eenmaal in de showroom aangekomen, hebben we eerst rustig rondgekeken. Wat een prachtige bedden en boxsprings verkopen ze daar. Al snel zagen mijn vriend en ik een ledikant staan die ons beiden aansprak. Een uitvoering in massief beukenhout met bijpassende nachtkastjes. Een vriendelijke verkoper stond ons te woord en hielp ons verder. Want we hadden nu dan wel een nieuw ledikant gevonden, we moesten ook op zoek naar nieuwe matrassen en lattenbodems. We lieten ons dan ook goed adviseren. Na diverse matrassen getest te hebben, koos mijn vriend voor een Mline matras met een stevige hardheid en ik voor een Mline matras met een soepel hardheid. Ook kozen we ieder een verstelbare lattenbodem uit. Dit is natuurlijk ideaal voor lezen en tv kijken in bed. Ons ledikant was compleet.

Ook het bezorgen verliep gesmeerd. De bezorgers waren netjes op tijd en hebben het ledikant keurig in elkaar gezet. De elektrisch verstelbare bodems werken perfect en zowel mijn vriend als ik zijn dolblij met onze Mline matras. Onze nieuwe woning is nu echt helemaal af en daar gaan we dan ook uitgebreid van genieten.

Labels: