Bedden of boxspring kopen? Ga naar Luxebedden in Uden

Geschreven door dekbedden1 op . Geplaatst in zakelijk

Mijn vriend Tom en ik hebben vorige maand ons eerste eigen huisje gekocht midden in het centrum van Nijmegen. Klein, maar ontzettend knus en op een prachtige locatie. Klussen was gelukkig niet nodig. Wel moest er nog het e.e.a. gekocht worden. We zijn dan ook druk geweest met de aanschaf van nieuwe spullen voor onze woning. Omdat we lang gespaard hebben, was het mogelijk een aantal luxe meubels en een nieuwe LCD tv te kopen. Wat nog ontbrak was een nieuw bed.

Om mijzelf een beetje te oriënteren, had ik eerst diverse websites van beddenwinkels bekeken. Ik had geen idee wat er allemaal verkrijgbaar is en wat de gemiddelde prijzen zijn. Op de site van luxebedden.nl zag ik schitterende bedden en boxsprings staan. Ook Tom was direct enthousiast toen ik hem het aanbod liet zien. Ze bleken die zondag geopend en dus besloten we de bedden met eigen ogen te bekijken.

In de showroom van Luxebedden staan zeer veel boxsprings en die vinden we allebei erg mooi. Een boxspring kopen leek ons in eerste instantie erg duur, maar dat viel ons nog best mee. We hebben ons wel goed laten informeren over de verkrijgbare modellen en uitvoeringen, want een boxspring kopen doe je niet even snel tussendoor. We wilden een goed overwogen besluit nemen.

Na een gezellig gesprek met de verkoper, hebben we een keuze kunnen maken. Een mooie uitvoering in een grijze stof met een gecapitonneerd hoofdbord. Ontzettend chique maar toch betaalbaar. Om het geheel af te maken besloten we ook nieuwe dekbedden en hoofdkussens uit te zoeken. Het bedtextiel hebben we direct mee naar huis genomen. Op het bed moesten we helaas nog even wachten.

Het was het wachten meer dan waard. Ons compleet nieuwe bed staat prachtig in onze slaapkamer. De monteurs van Luxebedden hebben het bed keurig gemonteerd en het bezorgen was geheel gratis. En het staat niet alleen mooi, het comfort is in één woord fantastisch. Wat een verschil met ons oude bed. Dit hadden we al veel eerder moeten doen. De rest van het huis is inmiddels ook helemaal af. Binnenkort is iedereen welkom op onze housewarming!

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:,