De beste palletboxen van MP Packaging

Geschreven door Nathan op . Geplaatst in zakelijk

In de hele transportsector worden de palletboxen van MP Packaging al jaren lang gebruikt om producten handig op te slaan, en te beschermen tijdens alle vormen van transport. De plooibare palletboxen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen – hout, metaal of kunststof – en zijn licht en stapelbaar. We controleren alle palletboxen op stevigheid, zodat je altijd op ze kunt rekenen. Dankzij het uitgebreide assortiment leveren wij de beschermende kisten tegen zeer concurrerende prijzen. Voor ieder product hebben we een praktische oplossing. Vind precies de palletbox met de grootte, inhoud, gewicht en constructie die jij nodig hebt om je logistiek te verbeteren.

 Palletboxen naar gelang jouw wensen

Voor opslag is het gebruik van palletboxen een absolute must. De flexibele palletboxen van MP Packaging zijn handig voor kleine goederen of verpakkingen en zijn stapelbaar, soms tot wel vijf hoog. De verschillende modellen zijn geschikt voor allerlei verschillende doeleindes. Zo hebben we palletboxen van verschillende materialen, en in verschillende modellen: met opzetwanden of kooiconstructies, bijvoorbeeld. Ook tijdens intern transport of export van goederen komen de beschermende kisten uiteraard van pas: handling wordt vergemakkelijkt, en je verzekert een veilig en betrouwbaar vervoer, en minimaliseert het risico op schade aan producten. Onze kisten zijn geheel afsluitbaar en geschikt voor de agrarische sector, de chemische industrie, retail-bedrijven, en ga zo maar door. Iedereen kan in principe met zijn of haar wensen bij ons terecht.
<br><br>

Zowel de nieuwe als de tweedehandse palletboxen van MP Packaging worden gecontroleerd op betrouwbaarheid en zijn extreem duurzaam. Zo kunnen ze meerdere logistieke bewegingen mee. Dat maakt een palletbox een investering die zichzelf gemakkelijk terugbetaalt. Optimaliseer nu ook jouw logistieke proces op elk punt in de keten en kies ervoor om onze palletboxen te gebruiken.

 

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels: