Birkenstock Gizeh: slipper met stijl

Geschreven door marloes83 op . Geplaatst in winkelen

Birkenstock is een wereldvermaard bedrijf in de wereld van de sandalen en aanverwanten. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1774 hoeft dat ook niet echt te verbazen. Het grote punt van trots van deze internationale producent? Het feit dat hun sandalen naast zeer populair ook gezond voor de voeten zijn. Zeker de laatste jaren heeft die reputatie geleid tot een echte explosie van de populariteit van Birkenstock. De klassieker in het gamma? De Birkenstock Gizeh!

De Birkenstock Gizeh?

De Birkenstock Gizeh is één van de eerste sandalen van het merk dat wereldwijd echt aansloeg en aldus een echte klassieker werd binnen de Birkenstock familie. Het zijn comfortabele teenslippers die origineel op de markt kwamen als een gezond alternatief voor je voeten. De schoen sloeg echter, dankzij de kwaliteit en de opmerkelijke look, beter dan verwacht aan bij fashionista’s over de hele wereldbol. Een Birkenstock Gizeh is deze dagen dan ook voornamelijk een trendy slipper die in iedere schoenencollectie zijn plaats heeft.

Gezond en fashionable

De Gizeh teenslippers werden specifiek ontworpen om jouw voet zoveel mogelijk ondersteuning en stabiliteit te bieden, en dat zonder de vrijheid van diezelfde voet in het gedrang te brengen. Deze sandaal is dankzij het anatomische voetbed, overigens gemaakt van kurk, en lederen afwerking niet voor niets een favoriet voor eender wie die een staand beroep heeft. De Gizeh is verkrijgbaar in diverse breedtematen en wordt verkocht met aanpasbare gespen. Daarenboven is er voor ieder zeker wat wils. Ben je eerder een fan van een eenvoudig design? Dan kan je een Birkenstock Gizeh aankopen in een effen kleur. Mag er toch wat meer kleur in jouw leven? Dan zijn er tal van speciale edities van de Gizeh in de felste kleuren en met de leukste prints.

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:

Laat een reactie achter