De beste matrassen voor bij u op de bedden

Geschreven door dekbedden1 op . Geplaatst in nieuwe artikelen

Matrassen zijn de ondergrond waarop uw gezondheid gebouwd is. Een goed matras voorkomt én verlicht vele klachten. Nare kwalen aan gewrichten, huid, bloedvaten en spieren maken veel minder kans wanneer u op een voor uw lichaam geschikt matras slaapt. Daarom loont het uw huidige matras eens te vergelijken met andere mogelijkheden op dit gebied. Slaapt u wel zo gezond? Wat zijn de kenmerken en voordelen van andere matrastypes?

Latexmatrassen

Latex is een natuurlijk rubber. Dit maakt deze matrassen bijzonder veerkrachtig en daarom erg geschikt wanneer u een goede ondersteuning wenst. Modellen van hoge kwaliteit zijn geperforeerd waardoor ook de ventilatie en regulatie van vocht goed gebalanceerd.

Polyethermatrassen

Dit zijn de schuimmatrassen van het eerste uur. Doordat ze al lange tijd gemaakt worden zijn de productietechnieken geoptimaliseerd en derhalve is het een matras dat relatief goedkoop in de aanschaf is. Net als met een latexmatras het geval is, zijn ze erg geschikt voor mensen die graag op een stevige ondergrond slapen.

Traagschuimmatrassen

De naam komt voor uit één van de unieke eigenschappen van dit matras. Het vormt zich immers naar uw lichaam. Dit biedt grote drukverlagende voordelen. Gewrichten, huid en bloedvaten worden zo optimaal beschermd. Daarom vindt u dit matras vaak terug op bedden in ziekenhuizen. Meestal bestaan ze uit een pocketverenmatras met daarboven op de traagschuimlaag.

Pocketveringmatrassen

Misschien wel het meest voorkomende matras, en dat is niet zonder reden. Ze zijn betrekkelijk goedkoop, hebben uitstekende ventilerende eigenschappen en bieden ook nog eens een zeer goede ondersteuning van het lichaam. Binnen dit matras zitten afhankelijk van de kwaliteit zo´n 100 tot wel 500 hoezen met daarin spiraalveren die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.

Waar te vinden?

Bij uw specialist vindt u een groot aanbod waardoor u er zeker van mag zijn dat u ook een model geschikt voor bij u thuis op de bedden vindt. Ze kunnen een slaaptest uitvoeren waarmee u snel weet welke matrassen erg geschikt zijn voor uw lichaam en slaaphouding. Zo weet u zeker dat u de komende jaren voorzien bent van een gezonde nachtrust met veel slaapcomfort. Uw specialist verwelkomt u graag in de showroom.

Lees Meer :- http://www.luxebedden.nl/alle-matrassen/

Labels: