De beste tv series van dit moment

Geschreven door watchy op . Geplaatst in film

De beste tv series van dit moment

Tv series worden steeds populairder, steeds vaker verkiezen mensen een televisieserie boven een speelfilm. Er is een breed aanbod aan series in vrijwel elk denkbaar genre: actie, avontuur, drama, horror etc. Hieronder vind je een overzicht van de series die op dit moment het meest bekeken zijn en het hoogst gewaardeerd worden.

Breaking Bad
Op dit moment wordt in Amerika door de zender AMC het vijfde seizoen van Breaking Bad uitgezonden, helaas voor de fans zal dit het laatste seizoen van de serie zijn. Breaking Bad draait om de scheikundeleraar Walter White (gespeeld door Bryan Cranston) die in samenwerking met zijn oud-leerling Jesse Pinkman (gespeeld door Aaron Paul) de drug Amfetamine gaat produceren. Walter wordt hiertoe gebracht door de druk die hij voelt om voor zijn gezin te zorgen nu bij hem kanker in een vergevorderd stadium is geconstateerd. Daarnaast wordt hij constant op de hielen gezeten door zijn zwager die een succesvolle DEA-agent is..

Dexter

Dexter is net als Breaking Bad bezig aan het laatste seizoen, volgens de makers zal dit achtste seizoen een passend einde aan de tv serie geven. Dexter volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (gespeeld door Michael C. Hall), die leeft met een groot geheim. In zijn vrije tijd houdt hij zicht namelijk bezig met het vermoorden van personen die het “verdienen”. Dexter is geen typische seriemoordenaar die moordt vanwege het moorden, maar richt zich enkel op mensen die de maatschappij beter kwijt dan rijk is.

Game of Thrones

De tv serie Game of Thrones speelt zich af in een tijdperk dat doet denken aan de vroege Middeleeuwen. De tv serie volgt zeven families die allemaal strijden om het koningschap en daarvoor bloed niet schuwen. Regelmatig wisselen de Zeven Koninkrijken van koning, maar de huidige koning Geoffrey houdt het al opmerkelijk lang vol als koning. Het derde seizoen van Game of Thrones is onlangs uitgezonden en het vierde seizoen zal in 2014 gaan verschijnen.

Labels:, , ,