De beste winkel voor al jouw buitenactiviteiten

Geschreven door marloes83 op . Geplaatst in sport

Hou je ervan om buiten actief te zijn en wil je er zeker van zijn dat je de juiste spullen voor jouw buitenactiviteiten hebt? Laat je dan adviseren door de buitenspecialisten van Zwerfkei. Zowel in de grote winkel in Woerden als op de overzichtelijke website Zwerfkei.nl vind je een enorme collectie met de beste producten voor vrijwel alle buitenactiviteiten.

Al ruim dertig jaar de buitenspecialist

Al vanaf 1984 is Zwerfkei Outdoor en Travel Centre de specialist voor het beste materiaal voor jouw buitenactiviteiten. Je kunt hier terecht voor alle benodigdheden en het beste advies voor wandelen, reizen, wintersporten, lichtgewicht kamperen en bergsporten. Of je nu een nieuwe bergschoenen nodig hebt, een comfortabele waterdichte jas zoekt, of voor je trektocht door de Himalaya een vorstbestendige slaapzak moet aanschaffen, bij Zwerfkei slaag je zeker.

Kom langs in de grote outdoorwinkel

De inspirerende en avontuurlijke outdoorwinkel van Zwerfkei is gevestigd in Woerden, in het groene hart van Nederland. Hier vind je op drie verdiepingen maar liefst 3.500 vierkante meter inspiratie voor jouw buitenavontuur. Om er zeker van te zijn dat je met de juiste spullen uit de winkel vertrekt, kun je hier verschillende producten uitproberen. Test bijvoorbeeld je slaapzak, winterjas of skibroek in de vriescel, tot temperaturen van wel twintig graden Celsius onder nul. Kijk hoe je wandel- of bergschoenen aanvoelen op het 25 meter lange bergpad, waar je onder verschillende hoeken over diverse ondergronden en obstakels kunt lopen. Of maak een testwandeling door de winkel met een op jouw lichaam afgestelde rugzak met bepakking. Zo weet je zeker dat je bij Zwerfkei altijd vertrekt met de voor jouw (reis)doel perfecte aankopen.

Ook online de beste outdoorwinkel

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in Woerden? Je kunt natuurlijk ook online bestellen op Zwerfkei.nl. Dat gebeurt veilig, want al sinds 2008 heeft Zwerfkei.nl een officieel Webshop Keurmerk. Verzending door heel Nederland is gratis bij bestellingen vanaf 30 euro, en mocht je iets besteld hebben dat je toch niet bevalt, dan kun je bij Zwerfkei.nl dit weer kosteloos retourneren.

Labels:

Laat een reactie achter