De LG Optimus L3 II is de goedkoopste android telefoon van 2014

Geschreven door Suzanne op . Geplaatst in smartphones, telecom

Overal om ons heen zien we de nieuwste telefoons met de beste slimme functies. Niet iedereen wil altijd het laatste model telefoon. Deze mensen gebruiken hun telefoon alleen om te bellen, sms’en en een beetje te whatsappen. Voor deze mensen is het niet nodig om veel geld uit te geven aan een dure nieuwe telefoon en is een goedkope telefoon met minder functies voldoende.

De goedkoopste android telefoon

De LG Optimus L3 II is op dit moment de goedkoopste android telefoon. Deze telefoon is maar 73 euro en kan gebruikt worden om mee te bellen, sms’en en ook mee te internetten zoals het downloaden van apps. Omdat er geen groot scherm en functies op zitten die veel energie verbruiken, gaat de batterij van de Optimus L3 II tot wel bijna een week mee. De telefoon is te combineren met een prepaid kaart voor mensen die liever niet vastzitten aan een abonnement, maar kan ook geleased worden bij een maandabonnement.

Andere goedkope android telefoons

De LG Optimus L3 II is met name geschikt voor mensen die nog geen smartphone zijn gewend en graag een instapmodel willen. Naast LG zijn er nog meer goedkope android telefoons van andere providers die daar ook voor geschikt zijn, zoals Samsung. Deze telefoons hebben weer andere eigenschappen zodat iedereen een geschikte telefoon kan uitzoeken bij zijn of haar behoeften.

>Bekijk andere goedkope android telefoons 

Labels:, ,