De thee bar voor een leuk evenement

Geschreven door gerardkempers op . Geplaatst in eten en drinken

Iedereen gaat weleens naar een evenement. Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Een feestje geven bij je bedrijf is ook een evenement. Als jij eens in het jaar een evenement houdt met je personeel is het elk jaar weer een hele klus om er iets leuks van te maken. Je probeert op internet erachter te komen wat nu leuke ideeën zijn en ineens zie je het voorbij komen. Een thee bar, minstens de helft van je personeel drinkt elke dag thee en dus is dit een leuk idee wat ook nog veel te maken heeft met het personeel dat je hebt. Wat haal je nu precies in huis met een thee bar en wat biedt het allemaal aan als toevoeging voor jouw eigen evenement.

Wat is een thee bar?
Op het moment dat jij een thee bar in huis haalt, dan creëer je een bepaalde belevenis met een verrassingselement. Mensen die thee drinken die hebben vaak maar de keuze uit bepaalde soorten wat al in theezakjes zit. Bij een thee bar is dat net even anders. Daar kun je kiezen uit verschillende smaken die je kunt combineren. Als jij van framboos en van muntthee houdt. Wat houd je dan tegen om beide smaken te combineren. De thee sommeliers die in de thee bar staan kunnen de perfecte en verrassende smaken maken waardoor jij met een heerlijk gevoel een kopje thee drinkt.
Hoe een thee bar huren
Een thee bar huren is in principe zo gebeurd. Je gaat naar de website en je neemt contact op met de organisatie die over deze bar beschikt. Je maakt een afspraak over de prijs en over de duur dat de bar er staat.
Kijk eens op de website voor alle mogelijkheden en wie weet heb jij binnenkort een thee bar op je evenement staan.

Labels:, ,

Laat een reactie achter