Dekbedden, matrassen en kussens maken de bedden compleet

Geschreven door dekbedden1 op . Geplaatst in Geen categorie

Om de dag ten volle te kunnen benutten, heeft ieder mens gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur aan slaap nodig. De bedden waarop geslapen wordt zijn van cruciaal belang voor wat betreft de effectiviteit van de nachtrust. Buiten dat voorkomt een goed bed vervelende kwaaltjes aan wervels en gewrichten en vermindert het de vatbaarheid voor allergieën en virussen. Wie gezond wilt leven, doet er dus goed aan om zijn manier van slapen eens goed onder de loep te nemen. Er valt immers vaak nog genoeg winst te behalen op de kwaliteit van de nachtrust!

Matrassen

Het matras is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Een geliefd type is het pocketveringmatras. Deze beschikt over honderden hoezen met spiraalveren die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit zorgt ongeacht uw slaaphouding voor een zeer goede ondersteuning. Door de ruimte tussen de hoezen blijft dit bed ook heerlijk koel en geventileerd. Andere veelgebruikte vormen zijn matrassen met binnenvering, polyether, traagschuim, koudschuim of rubber. Allemaal hebben ze hun eigen kwaliteiten die voor uw situatie geschikt zijn. Vraag uw specialist om meer informatie over welk type voor u het meest geschikt is!

Dekbedden

Het belang van goede dekens op de bedden wordt vaak onderschat. Modellen van hoge kwaliteit ventileren en voeren vocht optimaal af. Zo blijft uw omgevingstemperatuur stabiel, wat de slaapcyclus en algehele gezondheid ten goede komt. Omdat het lastig is om dekbedden te testen, is het Dekbed Informatie Systeem uitgevonden. Hierin staan alle eigenschappen van het dekbed vermeld, om uw keuze te vereenvoudigen. Uw specialist helpt u graag verder op weg.

Hoofdkussens

U kunt nog zo’n goed matras en dekbed hebben, zonder een bijpassend kussen is het eigenlijk allemaal voor niets. Kussens houden uw nek stabiel ten opzichte van uw ruggenwervels. Dit voorkomt vele klachten, hoofdpijn en het beruchte katergevoel bij het ontwaken. Kussens kunnen gevuld zijn met verschillende materialen, zoals schuim, losse vlokken of bijvoorbeeld kapok. Ieder heeft zijn eigen unieke eigenschappen op het gebied van warmte, ondersteuning en comfort. Uw persoonlijk adviseur verwelkomt u graag in zijn of haar showroom om u van meer informatie te voorzien.

Lees Meer :- http://www.luxebedden.nl/alle-matrassen/