Digitale TV – Online tv kijken

Geschreven door ruben op . Geplaatst in Internet

Digitale TV

Tv plus geeft inzicht in de populaire extra pakketten van de digitale tv in Nederland. De Nederlandse Televisie digitaliseert razendsnel, ruim 84% van de Nederlandse huishoudens heeft een digitale tv aansluiting. Op Tv zijn ook meerdere reclames toegewijd, aan het kunnen stopzetten en terugkijken van het programma. Van analoog nog een kabel trekken tot online via de app checken. Het aanbod via een digitale aansluiting heeft veel meer mogelijkheden dan via de ouderwetse kabel tv. Van extra zender pakketten tot films on demand streamen en bekijken zonder extra tv kastje.

In Nederland hebben wij verschillende grote aanbieders van digitale Tv. Al deze aanbieders bieden hun diensten aan op een verschillende manier. Providers bieden extra tv plus pakketten aan op hun site. Middels deze pakketten is het mogelijk je digitale tv ervaring te vergroten. Deze pakketten bestaande uit extra sport, film, series zijn los te verkrijgen en maandelijks aan of uit te zetten via het klantpaneel van je digitale tv aanbieder.

 

Online TV

Digitale tv heeft nog veel meer voordelen dan het het programma pauzeren of later terugkijken. Online tv kijken is de nieuwe manier van tv kijken. Vroeger zat men met ze alle voor de buis samen een programma te kijken. Tegenwoordig kijken wij tv in de trein, auto, bus. Door de komst van digitale tv is het mogelijk om deze streams ook online te verkrijgen middels een laptop, desktop, tablet en smartphone. Een van de grootste voordelen is dat men niet meer hoeft te beschikken over een TV aansluiting thuis. Zo is het mogelijk om in gebieden zonder kabel of telefoonaansluiting toch online tv te kunnen kijken. Ben je op vakantie in Nederland en is het weer niet ideaal om buiten te zitten (wat vaak kan wezen in Nederland) dan kan je binnen in de tent, caravan of camper toch online tv kijken.  Meer over online tv kijken www.tvplus.nu

Wat heb je nodig voor online tv?

 

Er zijn in Nederland een aantal providers die online tv kijken aanbieden middels een app. Dit zijn de bedrijven Ziggo, KPN, Tele2 en Telfort. De providers hebben apps uit gebracht voor zowel Apple ios of Google Android om overal online tv te kijken. Lees hier meer over op www.tvplus.nu

Ziggo en KPN hebben daarbij zelf ook een speciale website waarmee je als klant van deze providers kan inloggen om op je desktop of laptop zelf online tv te kijken. Deze websites zijn niet bedoelt voor tablets en smartphones deze hebben echter al een eigen app.

Labels:, , , ,