Een zwartwit printer: wat zijn de voordelen?

Geschreven door marloes83 op . Geplaatst in nieuwe artikelen

Wil jij een nieuwe printer aanschaffen voor je bedrijf en twijfel je over het kopen van een zwartwit printer? Lees dan in dit artikel wat de voordelen zijn van deze printer. Als je de voordelen van de printer kent, is het gemakkelijker om te beslissen of deze printer wel of niet bij jouw bedrijf past.

Voordeel 1: een zwartwit printer is goedkoper

Het eerste voordeel van het kopen van een zwartwit printer, is het feit dat deze printer over het algemeen goedkoper is dan een kleurenprinter. Wil je een goede printer aanschaffen voor je bedrijf, maar vind je het zonde om hier veel geld aan uit te geven? Dan koop je een zwartwit printer. Je krijgt een hoogwaardige printer van een goed merk, maar dan zonder hier te veel geld voor te moeten betalen.

Voordeel 2: de zwartwit printer is prima voor de meeste bedrijven

Voor sommige bedrijven is het erg belangrijk om in kleur te kunnen printen. Een ontwerpbureau moet bijvoorbeeld een goede kleurenprinter hebben, waar ze hun ontwerpen mee af kunnen drukken. Voor de meeste bedrijven is het aanschaffen van een kleurenprinter echter zonde van het geld. Print je alleen tekstdocumenten? Dan is een zwartwitprinter prima voor jouw bedrijf. Tekstdocumenten hebben zelden kleur en kunnen dan ook prima uitgeprint worden met de goedkopere zwartwit printer.

Voordeel 3: zwartwit printers zijn snel

Zwartwit printers hoeven geen kleuren te onderscheiden in de afdrukken die de apparaten maken, naast wit, zwart en grijs natuurlijk. Daarom werken de apparaten extra snel en dit is zeker handig als je even snel iets moet printen. Is de vergadering al bijna begonnen, maar moet je nog even snel de agenda printen? Dan heb je dit zo gedaan met jouw snelle zwartwit printer.

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:

Laat een reactie achter