Er wordt steeds meer aan dating gedaan

Geschreven door Thegen op . Geplaatst in nieuwe artikelen

In ons land wordt er steeds meer aan dating gedaan, dit heeft ook alles te maken met de online datingsites die er zijn. Daten is hierdoor de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Toch is het wel lastiger om te weten of je echt de persoon voor je hebt die op de foto staat. Toen je vroeger op straat of in de kroeg iemand ontmoette toen wist je dat dit de persoon was aangezien je direct met hem praatte. Dit is nu dus anders, je kunt nu een tekst bij een profiel lezen en een foto zien en daar houdt het dan ook wel mee op.

Als je aan online dating gaat doen is het verstandig goed op te letten, het is een prima manier om leuke personen te ontmoeten maar er zijn ook fakers actief. Om de fakers te weren kun je voorstellen eens een recente foto te laten sturen. Heb je echt twijfels dan kun je vragen of deze persoon een foto vasthoudt met een papier met jouw naam erop. Als je niet meteen af wilt spreken dan kun je ook voorstellen om de webcam aan te gaan zetten. Er zijn al veel mensen opgelicht voor geld en jij wilt natuurlijk niet dat jou dit gaat overkomen. Wanneer je een klein beetje je gezonde verstand gebruikt dan zul je al snel doorhebben wie er echt is en wie niet.

Hoe val je op bij een datingsite?

Misschien krijg je wel weinig reacties als je een profiel op een datingsite hebt staan. Dit wil niet meteen zeggen dat er niemand in je geïnteresseerd is. Kijk eens kritisch naar je profiel, heb je er bijvoorbeeld een leuke tekst bijstaan en vertel je wel genoeg over jezelf. Liegen bij je profiel is nooit aan te raden maar er is natuurlijk niets op tegen om je sterke punten extra te benadrukken.

Zorg ook dat je een recente foto bij het profiel hebt staan waarin je sterke punten uitkomen. Een selfie is leuk maar dit kunnen ook vaak onduidelijke foto’s zijn. Wees dus ook kritisch naar jezelf en je zult zien dat een paar kleine aanpassingen al voor grote veranderingen kunnen zorgen. Ook jij kunt leuke personen op een datingsite ontmoeten.

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:, ,