De thee bar voor een leuk evenement

Iedereen gaat weleens naar een evenement. Evenementen zijn er in allerlei soorten en maten. Een feestje geven bij je bedrijf is ook een evenement. Als jij eens in het jaar een evenement houdt met je personeel is het elk jaar weer een hele klus om er iets leuks van te maken. Je probeert op internet erachter te komen wat nu leuke ideeën zijn en ineens zie je het voorbij komen. Een thee bar, minstens de helft van je personeel drinkt elke dag thee en dus is dit een leuk idee wat ook nog veel te maken heeft met het personeel dat je hebt. Wat haal je nu precies in huis met een thee bar en wat biedt het allemaal aan als toevoeging voor jouw eigen evenement.
(meer…)

De lekkerste champagne kiezen voor oud en nieuw

Het uitzoeken van een goede champagne voor oud en nieuw kan een hele opgave zijn. In deze blog help ik jou bij het maken van de allerbeste keuze en waar je op moet letten bij het uitzoeken van de allerbeste champagne. Dat mensen het lastig vinden om een echt goede champagne uit te kiezen is eigenlijk ook niet zo gek. Champagne koop je bijna nooit en dus zul je zien dat je eigenlijk geen idee hebt waar je op moet letten. Zonder verder gedoe hier een aantal tips voor het uitzoeken van de allerlekkerste champagne.
(meer…)

Een gezond kerstdiner

Tijdens de feestdagen wordt er meestal veel gegeten. Dit is natuurlijk heel gezellig en lekker, maar het volle gevoel na het eten is niet zo fijn. Je kunt daarom ook heel goed kiezen voor lichte, gezonde gerechten. Zo kun je toch lekker genieten van je kerstdiner, en toch zit je daarna niet met het volle gevoel. Voor lichte, gezonde ingrediënten voor je kerstdiner, kun je terecht bij Jan Linders. Jan Linders heeft een groot assortiment met producten, dus hier kun je al je inkopen doen voor de kerst.
(meer…)

Gezond eten zou ongezonder zijn voor het milieu

Gezond eten is eigenlijk niet heel gezond voor het milieu

U kent de verhalen die de laatste tijd over Bacon de ronde doen wel, maar als je kijkt wat groentes uiteindelijk kosten die door een boer verbouwd voor het milieu in vergelijking met kippen- of varkensvlees dan is te zien dat groentes niet milieuvriendelijk zijn.
(meer…)

Catering

Als het gaat om catering bij ieder event is een vooruitziende blik de sleutel, dit is helemaal waar wanneer het gaat om budgettering. Je kan het natuurlijk laten uitbesteden door een professionele cateraar zoals Cateraar Arnhem, maar het is natuurlijk ook verstandig als je zelf het een en ander af weet.
(meer…)

Koken met klein budget

Voor de wat grotere gezinnen met bijvoorbeeld 5 mensen kan het lastig zijn om gevarieerd te blijven koken. Helemaal wanneer de man of vrouw maar part-time werkt omdat er op de kinderen gepast moet worden. Het budget wordt hierdoor automatisch minder maar er moet wel iedere dag voor 5 personen eten op tafel komen te staan. Om te koken met klein budget zijn er diverse manieren om te besparen.
(meer…)

Op maat gemaakte keuken door Horé-Plaza

Op maat gemaakte keuken door Horé-Plaza
Horé-Plaza zijn betrouwbaar Nederlands handelsbedrijf die gespecialiseerd zijn aan horeca apparatuur. De kunt daar evenzeer terecht voor horeca meubilair, kledij plus subtiel keukengerief. U handelsbedrijf stelt zowel volkomen nieuwe apparatuur, mits gebruikte horeca apparatuur tot jouw eigen beschikking. Niettemin er zijn nog langere! Zojuist kunt jullie jouw eigen keuken volkomen laten inrichten sinds Horé-Plaza, betreffende advies op maat.
(meer…)

Middels beslist warmtepomp door Stiebel Eltron bent de duurzaam bezig

Middels beslist warmtepomp door Stiebel Eltron bent de duurzaam bezig

Wij moeten dringend met zoek zoals duurzame energiesystemen, want onze aarde warmt met. Beslist verblijf verwarmen met gas alle stookolie zijn niet behoorlijk milieuvriendelijk. Om hitte bij fietsen creëren dienen dat brandstoffen immers verbruik bij eindigen, waardoor CO₂ vrijkomt. Aangezien gas plus stookolie steeds schaarser plus bijgevolg duurder eindigen, zal dat manier door verwarmen al snel genkel optie meer bestaat in hun toekomst.
(meer…)