Uitzendingen terugkijken

Heb je een uitzending gemist Nederland 1 of uitzending gemist Nederland 2? Wees niet getreurd, uitzendingen terugkijken van Nederland 1 en 2 is bijzonder eenvoudig. Wij geven je graag wat tips om uitzendingen eenvoudig terug te kijken.

(meer…)

Uitzending gemist België

Je hebt het vast weleens meegemaakt, je wilt iets kijken op televisie, maar je hebt geen tijd. Dat je geen tijd hebt kan een hele goede reden hebben. Misschien heb je nog geen boodschappen gedaan en moet je nog naar de winkel, je moet misschien werken of je hebt je huis nog niet schoongemaakt. Zomaar een paar redenen die je kunt hebben waardoor je niet kunt kijken naar een uitzending op de televisie. Laat het nou net een uitzending zijn die je echt heel graag wilt zien. Dan is dat natuurlijk heel erg vervelend! Maar wees niet getreurd, er zijn mogelijkheden om een uitzending van de Belgische televisie terug te kijken. Via dit artikel uitzending gemist België willen wij je graag vertellen welke mogelijkheden je hebt om een bepaald programma nog eens terug te kijken op een tijd dat het je wel uitkomt. Je hebt meerdere mogelijkheden om dit te doen.
(meer…)

Uitzending gemist België

Uitzending gemist Nederland ken je vast wel. Bijna iedereen heeft de website uitzendinggemist.nl weleens bezocht. Maar hoe zit dit voor België? Want het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer geen tijd hebt om televisie te kijken en dat je later een bepaald programma wilt terugkijken. Ook op de Belgische televisie zijn soms erg interessante programma’s te zien die de moeite waard zijn om terug te kijken. Maar je hebt natuurlijk verschillende Belgische televisie zenders, hoe gaat dit terugkijken dan in z’n werk? Er bestaat namelijk niet zoiets als de Nederlandse uitzendinggemist.nl voor België. Dat is wel erg jammer natuurlijk want anders had je alle zenders en programma’s mooi op één plek gehad, op één website.
(meer…)

De beste tv series van dit moment

De beste tv series van dit moment

Tv series worden steeds populairder, steeds vaker verkiezen mensen een televisieserie boven een speelfilm. Er is een breed aanbod aan series in vrijwel elk denkbaar genre: actie, avontuur, drama, horror etc. Hieronder vind je een overzicht van de series die op dit moment het meest bekeken zijn en het hoogst gewaardeerd worden.
(meer…)

Wat is jouw favoriete serie?

Iedereen heeft zijn voorkeur, maar meestal wel een favoriete serie

Dat is zo’n serie die je niet mag missen, tenminste dat verteld je altijd tegen je vrienden  ‘die moet je echt gezien hebben’. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen favoriete serie die hij graag kijkt.
(meer…)