Waarom kiezen voor rentemiddeling?

Wat is rentemiddeling? Rentemiddeling is eigenlijk een manier om zekerheid te creëren met betrekking tot de maandelijkse aflossing van je hypotheek. Deze zekerheid wordt gerealiseerd door een nieuwe periode te beginnen met een vaste rente, waarbij een lagere hypotheekrente wordt toegepast.
(meer…)

Basis zorgverzekering

Een basis zorgverzekering is in Nederland verplicht als je boven de achttien jaar oud bent. De zorgverzekeraars in Nederland moeten jouw accepteren ongeacht leeftijd, geslacht en gezondheidstoestand. De wet schrijft echter ook voor dat er een eigen risico is van 385 euro per jaar maar je kan ook voor een vrijwillig eigen risico kiezen. Hoe hoger jij jouw eigen risico maandelijks inzet hoe lager de ziektekostenpremie is per maand. Vergelijk hier alle zorgpremies voor 2017.
(meer…)

Hoe bespaar je op een autoverzekering?

Tips voor een goedkope autoverzekering

Het geeft je een heerlijk gevoel om auto te rijden. Gaan en staan waar je wilt en bovendien op het moment dat je dat wilt. Dat gevoel van vrijheid is erg belangrijk, maar je moet wel investeren om de auto op de weg te houden. Het zijn niet alleen de benzinekosten die een aanslag doen op je banktegoed, maar ook afschrijving, onderhoud, belasting en de verzekering. Van al die onkosten heb je niet alles zelf in de hand, maar er kan toch hier en daar flink bespaard worden. Bijvoorbeeld bij autoverzekeringen afsluiten is er vaak veel meer mogelijk dan je denkt.
(meer…)

Hoe bespaar je op je autoverzekering?

Tips voor een goedkope autoverzekering
Het geeft je een heerlijk gevoel om auto te rijden. Gaan en staan waar je wilt en bovendien op het moment dat je dat wilt. Dat gevoel van vrijheid is erg belangrijk, maar je moet wel investeren om de auto op de weg te houden. Het zijn niet alleen de benzinekosten die een aanslag doen op je banktegoed, maar ook afschrijving, onderhoud, belasting en de verzekering. Van al die onkosten heb je niet alles zelf in de hand, maar er kan toch hier en daar flink bespaard worden. Bijvoorbeeld op de autoverzekering. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.
(meer…)

Eigen risico zorgverzekering blijft.

eigen-risico

Het leek er even op dat het eigen risico op de zorgverzekering in 2017 al zou gaan vervallen. De discussie over het verplichte eigen risico op de basisverzekering is heviger dan ooit te voor. Iedereen in Den Haag heeft er wel een mening over. Komt dit door de oprecht interesse van de politiek is een eerlijk en betaalbaar zorgsysteem in Nederland of is het voor politieke partijen een mooie manier om in het positief nieuws te komen, nu de tweede kamer verkiezingen inzicht komen? We zullen het nooit weten.
(meer…)

Zorg- en huurtoeslag aanvragen en voorwaarden

Zorgtoeslag
De subsidie die tegemoetkomt in de kosten voor zorgverzekering staat bekend als de zorgtoeslag. Elke persoon komt in aanmerking voor zorgtoeslag als er aan de voorwaarden van zorgtoeslag voldaan wordt. De hoogte van toeslag is afhankelijk van het inkomen dat de persoon verdiend. Hier wordt ook het jaarlijkse inkomen van de eventuele toeslagpartner en/of medebewoner bij meegerekend. Het gaat dus niet alleen om het inkomen van de aanvrager. De zorgtoeslag voorwaarden waaraan voldaan moet worden zijn deze:
(meer…)

KMO’s en hun belang in de Europese economie

KMO ook wel als kleine of middelgrote onderneming, zoals gedefinieerd door de Europese Commissie aan dat een onderneming die niet meer dan 250 werknemers, met een jaarlijkse omzet van minder dan € 50.000.000 of een balanstotaal waarvan de totale waarde lager is dan € 43.000.000 valt onder de categorie van een KMO. Dus 3 dingen die bepaalt of een onderneming voldoet aan de criteria om te worden genoemd als een KMO of niet:
(meer…)

Een hypotheek afsluiten

Ben je van plan om binnenkort een woning in Soest te gaan kopen? Een huis kopen is één van de belangrijkste financiële beslissingen in het leven van veel mensen. Het is dan ook belangrijk om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen en te kiezen voor een goede adviseur. Je wilt immers dat de hypotheek Soest goed is geregeld.
(meer…)