Goede inbraakbeveiliging tegen woninginbraken

Geschreven door Bonobos op . Geplaatst in woning

Woninginbraken in Nederland zullen altijd een probleem blijven. Het aantal woninginvallen neemt misschien wel af, maar het aandeel woningovervallen binnen het totale aantal overvallen stijgt.  Het is natuurlijk nooit fijn om thuis aan te komen en uw voordeur of ramen zijn geforceerd. Het brengt een enorme impact met zich mee.

Veilig wonen is dan ook een thema dat veel aandacht verdient en ook krijgt. De aanpak van woninginbraken staat dan ook hoog op de prioriteitenlijstje van het kabinet.

Zo zijn er in Nederland verschillende ” inbraakpreventie methodes”  opgericht met ieder hun eigen unieke aanpak om inbraak te verminderen binnen een bepaalde gemeente:

  • Zo zijn er o.a. buurtwachten, waarbij men gestructureerd een schema bijhoudt, met wie waar en hoe laat ’s avonds een ronde gaat doen om de wijk te inspecteren op onenigheden.
  • Ook worden er inlichtingen gegeven door de lokale politie. Tijdens deze inlichtingen worden er o.a. zaken besproken over hoe uw woning beter kunt beschermen tegen onaangename gasten en wat de politie voor u kunt betekenen in de buurt.
  • U kunt zich natuurlijk ook altijd laten informeren door een erkende slotenmaker. Aangezien slotenmakers verstand hebben van inbraakbeveiliging en hang- en sluitwerk, weten ze ook precies wat er nodig is om een slot te openen. Een goede slotenmaker vertelt u precies wat er nodig is om een woning  inbraakproof te maken.

Slotambulance is uw specialist op het gebied van inbraakbeveiliging

Slotambulance is één van de erkende slotenmaker die u precies kunt vertellen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van inbraakbeveiliging. Met gepast advies brengen zij verslag uit over de status van uw woning en hoe inbraak gevoelig het is. Zijn uw sloten verouderd of werken deze niet goed meer, dan is het verstandig om deze te laten vervangen.  Slotambulance helpt u graag met het vervangen van de oudere sloten en vervangt deze door sloten met een PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) keurmerk .  Ook als u bent buitengesloten kunnen zij u helpen. Dus op het gebied van sloten en inbraakbeveiliging bent u bij Slotambulance aan het juiste adres.

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:, ,