Het geven én het ontvangen van een Niessing is een schat aan ervaring

Geschreven door Robert Halls op . Geplaatst in winkelen

Wanneer er gevraagd wordt aan een goudsmid een bekend merk te noemen, zal een van de eerste merken die in hen opkomt het Duitse merk Niessing zijn. Dit merk bestaat al erg lang, namelijk sinds 1873. De fabriek, en zo ook het merk, zijn ontstaan in een klein dorpje, Vreden genaamd.

Het is erg gemakkelijk om sieraden van Niessing te herkennen. Elk sieradenstuk geeft een simpel idee weer. Dit is dan ook de bron van haar schoonheid. Elk sieraad wat gemaakt is in een fabriek in Niessing vertelt haar eigen verhaal. De ringen die u kiest en die u draagt zouden gebruikt kunnen worden om uw persoonlijkheid te onderstrepen. Dit communicatieve en kunstgevoelige beschouwt Niessing als een eigentijds design. De basis hiervoor is traditie van vakmanschap bij Niessing.

Om een Niessing sieraad te herkennen, moet u vertrouwen op uw intuïtie. Het is altijd mogelijk om te zien welk sieraad nou typisch een sieraad van Niessing is, en welke niet. Elk Niessing stuk belichaamt een belangrijk concept. Een sieraad van Niessing lijkt erg ingewikkeld maar is eigenlijk heel eenvoudig. Het is namelijk gebaseerd op een onderliggend principe, een materiaal, een techniek of de kern van een vorm. De schoonheid van een sieraad is de essentie. En de schoonheid van een Niessing sieraad schuilt in de eenvoud. Het ontwerp is gemakkelijk te begrijpen. Het verhaal wat het sieraad vertelt, wordt gecommuniceerd aan u, als drager. Als het goed is voelt u dit verhaal ook.

De sieraden domineren niet. Het onderstreept alleen uw persoonlijkheid. De sieraden van Niessing voelen goed en fungeren als bron van plezier. U bent zelf degene die uw sieraden en de betekenis van uw sieraden aan mensen doorgeeft. Zo kunt u de communicatieve schoonheid van Niessings sieraden ontdekken. Het sieraad blijft geldig gedurende vele jaren, ook al is het een design van deze tijd. Niessing werkt al sinds 1970 met deze filosofie. Het geven én het ontvangen van een Niessing is een schat aan ervaring.

Labels:, ,