Het verschil tussen de verschillende slijpmachines

Slijpmachines zijn speciaal ontworpen voor het slijpen van tegels en het decoreren. Het kan echter ook gebruikt worden om allerlei soorten oppervlakken te reinigen en te polijsten. Het klinkt dan misschien wel alsof er niet veel bij komt kijken, maar de keuze van de juiste slijpmachine is op zich al een hele taak die meer uitleg verdient.
(meer…)

Schoenen met wieltjes

Geen hype maar een standaard

Wie ooit heeft gedacht dat Heelys een hype zijn, had het goed mis. Ze zijn zelfs het stadium rage al voorbij en horen gewoon thuis in iedere schoenenwinkel en sportzaak bij het standaard assortiment. Heelys, de rolschoen die met de lancering in het jaar 2000 de wereld veroverde, heeft aan populariteit niets ingeboekt.
(meer…)

Wraak, de basis van veel producties

Wraak wordt vaak als thema gebruikt in films, muziek en natuurlijk ook in games. De laatste game van de Pakistaanse ontwikkelstudio Urchin Games, Vengeance, lost love, behandeld dit thema ook. Maar eerst hoor ik u denken aan Pakistaanse ontwikkelstudio. Ja ook in Pakistan, net als in het buurland India, bevinden zich veel ontwikkelaars van Software.
(meer…)

De nieuwste Italiaanse mannentrends

De Italiaanse mannentrends van 2016 zien er vooral vrolijk en kleurig uit.

Een van de opvallendste zaken van de trends van 2016 is dat de collecties minder onderscheid maken tussen mannen en vrouwen. Zo maken veel ontwerpers kledingstukken die door zowel vrouwen als door mannen of zelfs kinderen gedragen kunnen worden.
(meer…)