Inbraak voorkomen in uw woning

Geschreven door Bonobos op . Geplaatst in woning

U leest het vaak in de krant en hoort het vaak op het nieuws. Inbraken komen vaak voor in Nederland en het is natuurlijk erg vervelend als dat bij u overkomt. Een inbraak kunt u voorkomen door een paar handige tips op te volgen.

Goed hang- en sluitwerk

Het is misschien vanzelfsprekend, maar op vele huizen ziet u vandaag de dag nog verouderde sloten. Ook inbrekers blijven niet stil zitten en worden met de dag handiger in het openen van sloten. Daarom is het verstandig om uw hang- en sluitwerk te controleren. Mocht u niet helemaal tevreden zijn over uw eigen sloten, zorg dat er een expert na kijkt om bepalen of deze aan vervanging toe is.

Maak het de inbreker niet gemakkelijk

Het is belangrijk dat u de inbreker geen gelegenheid kan bieden om bij u in te breken. U kunt denken aan bijvoorbeeld ladders die buiten staan, ramen en deuren die niet goed zijn afgesloten en niet duidelijk laten merken wanneer er niemand thuis is. Het is ook handig om al uw waardevolle spul (laptop, mobiele telefoon, elektrische apparatuur) niet zomaar van buiten te zien zijn.
Voor extra maatregelen kunt u denken aan het fotograferen van serienummers van apparaten. Zo kan er, mocht er ingebroken zijn, een onderzoek worden gestart naar uw gestolen goederenen is de kans van slagen groot dat ze terug worden gevonden.

DQ Slotenservice is uw anti-inbraak specialist

Voor in de regio van Amsterdam is DQ Slotenservice uw specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Zij kunnen u advies geven over de beste hang- en sluitwerk. Is er toch bij u ingebroken? Dan kunt u de specialisten van DQ Slotenservice inschakelen om uw sloten te laten vervangen. Ook voor problemen met u slot (bijvoorbeeld buitensluiting) kunt u terecht bij onze vakmannen. Aarzel niet en vraag om de expertise van DQ Slotenservice.

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:, ,