Pc Gaming is nog nooit zo populair geweest!

Sinds jaar en dag is pc gaming natuurlijk populair onder de echte die-hard gaming fanaten. De komst van de consoles zoals Playstation en Xbox hebben echter een drastische daling laten zien op het gebied van verkochte pc games. Echter komt daar verandering in!
(meer…)

De beste internetprovider

Hoe vind je de beste internetprovider? Dit doe je door de vele internetaanbieders goed met elkaar te vergelijken. Dit is nodig want er zitten grote verschillen in de snelheid van de verbinding, abonnementen en de prijzen. Dit is zeker een belangrijke beslissing! Niemand zit te wachten op een slechte provider die veel offline is, een trage internetverbinding of een te dure aanbieder. Let daarom goed op voor wie je kiest want er zit veel verschil tussen de aanbieders! Dit kan op een vergelijkingssite zoals easyswitch.nl.
(meer…)

Alles in 1 pakketten nog steeds meest gekozen

De meeste consumenten kiezen voor een alles in 1 pakket, dit levert ook vaak veel extra voordeel op

In het afgelopen jaar is het aantal telefoonaansluitingen in Nederland weer gestegen. Dit ondanks de populariteit van de mobiele telefoon, veel consumenten vinden het toch fijn om buiten een mobiele telefoon abonnement ook een vaste telefoonaansluiting te hebben.
(meer…)

Digitale TV – Online tv kijken

Digitale TV

Tv plus geeft inzicht in de populaire extra pakketten van de digitale tv in Nederland. De Nederlandse Televisie digitaliseert razendsnel, ruim 84% van de Nederlandse huishoudens heeft een digitale tv aansluiting. Op Tv zijn ook meerdere reclames toegewijd, aan het kunnen stopzetten en terugkijken van het programma. Van analoog nog een kabel trekken tot online via de app checken. Het aanbod via een digitale aansluiting heeft veel meer mogelijkheden dan via de ouderwetse kabel tv. Van extra zender pakketten tot films on demand streamen en bekijken zonder extra tv kastje.
(meer…)

Online shoppen

 

Het was altijd iets speciaals of gezelligs wat je samen met familie of vrienden zou gaan plannen. Dit deed je vaak op je vrij dagen of avonden, omdat je er wel wat tijd voor nodig had. Je kon makkelijk een hele avond vullen. Winkelen is niet meer wat het geweest was. Nu ga je niet meer van winkel langs winkel en haal je tussendoor wat lekkers te eten en drinken voor tussen het winkelen door. Nu ga je gewoon in je eendje aan de slag.
(meer…)