Legionella besmetting

Geschreven door gerardkempers op . Geplaatst in Geen categorie

Wanneer u last heeft van legionella besmetting kunnen wij u helpen! Wij lossen de legionella nauwkeurig en professioneel op.

Wat is legionella besmetting?

Legionella is een bacterie. Deze bacterie kan longontsteking veroorzaken en kan alleen worden behandeld met antibiotica. Legionella besmetting die ontstaat wanneer het water stil blijft staan. Wanneer het water onregelmatig wordt gebruikt en opgewarmd of wanneer het water voor een lange tijd stilstaat, ontstaat er een microbiologische vervuiling. Dit wordt ook wel biofilm genoemd en is een voedingsbodem voor bacteriën. Bacteriën zoals legionella beïnvloedt dus de kwaliteit van het water. Wanneer iemand dit water drinkt, kan hij/zij longontsteking oplopen.

Hoe voorkom je legionella besmetting?
Besmetting kan je voorkomen voor regelmatig uw tanks of waterreservoirs te laten reinigen. Het reinigen is niet zo eenvoudig en daarom wordt ook aangeraden om dit door een bedrijf te laten doen. Dit omdat het een specialistisch proces is en dit vakkundig gedaan moet worden. Wanneer u het jaarlijks laat reinigen kunt u voorkomen dat die voedingsbodem ontstaat.

Wat doen wij?
Wij kunnen op professionele wijze voor u de legionella besmetting oplossen. Door de gecertificeerde manier van werken bent u ervan gegarandeerd dat u altijd een legionella-vrij resultaat krijgt. De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren zijn onder andere:
– Drinkwaterinstallaties reinigen
– Luchtbehandelingskasten reinigen
– Waterreservoirs reinigen
– Koeltorens reinigen
– Keerkleppen reinigen

Wij zijn de ideale partner voor bedrijven, instellingen en ondernemingen wanneer u zoekt naar een frisse en schone werk- en leefomgeving. Wij werken veel samen met loodgieters, adviesbureaus en installatiebedrijven. Ook gemeentes, ziekenhuizen en verpleeghuizen maken gebruik van de diensten van ons bedrijf.

Wilt u meer weten over ons en de diensten die wij doen? Kijk dan op onze website voor meer informatie en informeer u goed naar de gevaren van infectie! Gezondheid gaat altijd voor!

Laat een reactie achter