Een zwartwit printer: wat zijn de voordelen?

Wil jij een nieuwe printer aanschaffen voor je bedrijf en twijfel je over het kopen van een zwartwit printer? Lees dan in dit artikel wat de voordelen zijn van deze printer. Als je de voordelen van de printer kent, is het gemakkelijker om te beslissen of deze printer wel of niet bij jouw bedrijf past.
(meer…)

De oneindige mogelijkheden van buitenverlichting

Buitenverlichting is onmisbaar als je een tuin, balkon, veranda of buitenverblijf hebt. Niet alleen is het praktisch maar je kunt ook sierbuitenverlichting aanbrengen in bijvoorbeeld je vijver of om je serre. Tegenwoordig kun je kiezen uit enorm veel verschillende soorten verlichting voor buiten. Van energiebesparend tot klassiek, en van mobiele spots tot designverlichting. We geven je hier een paar voorbeelden waar je bij buitenverlichting allemaal uit kunt kiezen.
(meer…)

Keukens niet compleet zonder bijpassende wand- vloertegels

Je kunt wel zeggen dat de keukens het hart van de woning zijn. We brengen er iedere dag weer heel wat tijd door. Niet alleen voor het ontbijt, de lunch, of het avondeten, maar ook voor een kopje koffie met de krant, huiswerk van de kinds, of een goed gesprek. Juist omdat we steeds vaker meer tijd in de keukenruimte doorbrengen, is het van belang dat deze ruimte prettig aanvoelt en past bij je persoonlijke wensen.

(meer…)

Waar keukens goedkoop of sauna kopen?

Niets is leuker dan eens in de zoveel tijd je woning opknappen. De wanden witten, nieuw meubilair, bijpassende accessoires, een nieuwe keuken of badkamer. Ieder heeft zijn of haar eigen wensen op dit gebied. Uiteraard hangt dit samen met de kosten en wat hier aan gespendeerd kan worden.

(meer…)

Saunabouw voor complete badkamers

Aan het einde van een lange dag is het nemen van een douche of bad een uitstekende manier om even te ontspannen. Het warme water spoelt als het ware de stress van je af. Daarnaast maakt de warmte je heerlijk loom, waardoor je snel in slaap valt. Wanneer je op zoek bent naar nog meer luxe in je badkamer, dan zijn er diverse oplossingen.
(meer…)

Luxe sanitair, infrarood sauna en zonnedouche voor een eigen wellness aan huis

Het is echt een onmisbaar onderdeel in iedere woning. De badkamer. Toch is deze ruimte al lang niet meer alleen functioneel. Het moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Ieder heeft zo zijn of haar voorkeur wat betreft kleuren en stijl. Daarnaast verwachten we steeds meer luxe van sanitair. Naast het nemen van een douche, willen de meeste mensen ook kunnen genieten van een warm bad. Wanneer de ruimte dit toelaat, dan hebben we het liefst ook een dubbele wastafel wat vooral in gezinnen een wachtrij en dringen in de badkamer tijdens de drukke ochtendspits voorkomt. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om van de badkamer een heerlijke ontspanruimte te maken.
(meer…)

Goedkope landelijke keuken? Kies een showroom keuken!

Een nieuwe keuken is een grote aanschaf waar je goed over na wilt denken. Welke stijl spreekt je aan, welke opstelling past het best in de daarvoor beschikbare oppervlakte en welke indeling is het meest praktisch? Een hoop om over na te denken dus. Maar wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken en hiervoor een klein budget beschikbaar hebt, wordt het vinden van je droomkeuken een stuk lastiger. Gelukkig zijn er manieren om flink wat geld te besparen. Wil je weten hoe? Lees dan deze tips!
(meer…)