Nieuwe moderne keuken of toch een infrarood sauna?

Geschreven door keukens op . Geplaatst in accessoires

Stel je wint een leuk prijsje, je hebt gespaard, of je kunt het je gewoon permitteren. Wat zou jij dan aan je woning veranderen? Zou je kiezen voor een gloednieuwe keuken, of liever voor luxe en ontspanning? De voordelen op een rijtje.

 

Moderne keuken

 

De keuken gebruiken we iedere dag. Deze ruimte moet dus uiterst praktisch zijn, maar mag daarnaast ook best mooi zijn. Vooral wanneer je een woning hebt met een open keuken is het van belang dat deze goed past bij het overige interieur. Wanneer de stijl in de woonkamer en keukenruimte feilloos in elkaar overlopen, ontstaat er een prachtig geheel. Heb je een modern interieur bijvoorbeeld, kies dan voor een moderne keuken. Denk aan hoogglans kasten en deurtjes, een hardstenen aanrechtblad en strakke rvs grepen. Ook een eilandkeuken past hier uitstekend bij. Mooi met een design afzuigkap en diverse hightech inbouwapparatuur. Door te kiezen voor een witte uitvoering ontstaat er veel licht in de keukenruimte. Dit creëert direct een ruimtelijk gevoel.

 

Je eigen Wellness ruimte

 

Een andere optie is het kiezen voor extra luxe in de badkamer. Wat dacht je van een eigen Spa bijvoorbeeld? Zo kun je een Whirlpool bad laten plaatsen zodat je ieder dag kunt genieten van een warm bad en ontspannende massagestralen. De perfecte manier om bij te komen na een lange en vermoedende werkdag of wanneer je klachten hebt zoals rug- of nekpijn. Of wat dacht je van je eigen saunaruimte? Dat is in alle rust en privacy genieten van de helende werking die warmte op het lichaam heeft. Je kunt kiezen voor een Finse sauna of een infrarood sauna. Deze laatste heeft als voordeel dat deze al bij een temperatuur van 30 graden gebruikt kan worden, terwijl een traditionele sauna een lange opwarmtijd heeft om tot zo’n 75 graden te komen. De opwarmtijd van een infrarood sauna is slechts 5 tot 10 minuten.

 

Of je nu kiest voor een luxe keukenruimte die je dagelijks gebruikt, of de voorkeur geeft aan een eigen relaxruimte, beiden zorgen voor een meerwaarde aan je woning en zorgen voor optimaal woongenot!

 

Lees Meer :- http://www.janvansundert.nl/keukens

Labels:

Laat een reactie achter