OnlineStuderen.com

Geschreven door onlinesuccespartners op . Geplaatst in school

OnlineStuderen.com heeft zich sinds 1996 ontwikkeld tot dé opleidingssite voor de Nederlandse rijschool-, transport- én taxibranche die je in een snel tempo kan volgen via e-learning. OnlineStuderen.com leidt je op vanuit de ideale basis: kennis. Vaardigheden leer je aan tijdens de praktijkmodules, die verzorgd worden door de VerkeersAcademie.

Ben je er klaar voor om een rijinstructeur, examinator, chauffeur of taxiondernemer te worden en kun je niet wachten om te beginnen met de opleiding? Schrijf je dan in met behulp van ons inschrijfformulier, of neem contact met ons op per telefoon of e-mail.

Ons opleidingenpakket is helemaal compleet en omvat onder andere: veel oefenvragen, memotrainer (dagelijks oefenvragen via je smartphone), veel oefentoetsen, praktische clips, examentrainingen, alle praktijklessen, alle examens en persoonlijke begeleiding door je eigen mentor.

Wil je weten wie OnlineStuderen.com is en wil je eens een keertje met ons van gedachten wisselen over jouw opleidingsmogelijkheden? Maak dan een afspraak met ons door te bellen met 030- 604 2514. Zo’n gesprek verplicht je tot niets, maar het kan je helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Ook voor NIWO Vergunningen kan je bij OnlineStuderen.com zijn. Meer informatie kun je vinden op www.onlinestuderen.com

Labels:, , , ,