Ontspannen de week door

Geschreven door marloes83 op . Geplaatst in vakantie

Heb jij een drukke (werk)week voor de boeg? Of wil jij juist tijdens een stressvolle week even lekker ontsnappen? Zorg dan eens voor wat extra weldaad! Een massage is niet alleen goed voor lichaam en geest, het zal ook bijdragen om ontspannen de week door te komen. Zo helpt een massage bij het verminderen van stress, bevordert het de weerstand én je humeur en is het de perfecte manier om je spieren weer even lekker los te maken. Wel zo fijn dus, als door de drukte of stress je schouders of nek bijvoorbeeld vast zijn gaat zitten of als je gewoon even je hoofd helemaal leeg wilt maken.

Massage bij de sauna

Bij Thermen Bussloo kun je verschillende massages ondergaan, die precies zijn afgesteld op jouw lichaam en behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een Oosterse klankmassage die je gemoed kalmeert en volledig laat ontspannen. Ook een Energetische behandeling is geschikt als je je mentaal en fysiek helemaal klaar wilt maken voor een nieuwe week. De Energetische behandeling staat in het teken van positieve levensenergie en zal je helpen met het opladen voor een nieuwe week en je volledig ontspannen. Uiteraard vind je bij Thermen Bussloo ook andere soort massages; zoals een hotstone massage, voetreflexzonemassage of mindfulnessmassage.

Door de ruime keus aan massages bij Thermen Bussloo weet je in ieder geval zeker dat je een behandeling vindt die past bij jou en je wensen. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe lang je wilt dat de massage duurt. Ga bijvoorbeeld voor een korte maar krachtige massage, of geniet juist uitgebreid van je massage. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om voor of na de massage gebruik te maken van de andere faciliteiten van het wellnessresort. Door bijvoorbeeld de sauna te bezoeken of een duik te nemen in een van de baden, weet jij zeker dat je helemaal klaar bent om de week ontspannen door te komen!

Labels:

Laat een reactie achter