Op het Litecoin forum vind je alles over deze nieuwe munt

Geschreven door Thegen op . Geplaatst in Geen categorie

Wil je ook meer te weten komen over de Litecoin? Dit kan en dit kun je doen op het Litecoin forum. Dit is een forum wat in zijn geheel in het teken staat van deze munt en waar je veel informatie kunt vinden. Laten we je eerst eens meer informatie over de Litecoin geven want het kan zo zijn dat je er nog niet veel over gelezen of gehoord hebt. De Litecoin is een digitale munt waarmee je wereldwijd kunt gaan betalen. Dit kun je gaan doen door een wallet aan te gaan maken en hiermee kun je dan betalingen gaan verrichten en ontvangen.

Het voordeel is dan ook dat je wereldwijd kunt gaan betalen zonder dat je eerst om hoeft te gaan wisselen. Verder is het ook nog eens een munt waar er geen tussenkomst van banken is en er zijn maar weinig munten ter wereld waar dit bij het geval is. Nu kan het zijn dat de Litecoin je doet denken aan de Bitcoin en dat is niet zo vreemd aangezien deze munt ook deze voordelen heeft, toch zijn er wel redenen om voor de Litecoin te gaan kiezen in plaats van de Bitcoin.

Waarom kiezen voor de Litecoin in plaats van de Bitcoin

Er zijn vele redenen om te gaan kiezen voor de Litecoin in plaats van de Bitcoin. Zo is het ten eerste zo dat deze munt sneller verwerkt wordt. De Bitcoin doet er tien minuten over om één blok te gaan verwerken en de Litecoin doet hier maar 2,5 minuut over. Verder zijn er ook nog eens viermaal zoveel Litecoins als Bitcoins beschikbaar en dit zijn er 84 miljoen ten opzichte van 21 miljoen. Er zijn dus redenen genoeg om voor de Litecoin te kiezen.

Wil je nu echt alles over deze munt te weten komen dan kun je een kijkje gaan nemen op het Litecoin forum en hier kun je dan ook nog eens al je vragen stellen die je over deze munt hebt. Neem dus snel eens een kijkje en dit kun je gaan doen door op de link bovenaan in dit artikel te gaan klikken.