Oude bed en matrassen de deur uit en boxspring kopen bij Luxebedden.nl

Geschreven door dekbedden1 op . Geplaatst in zakelijk

Al jaren wil ik niets liever dan een boxspring kopen. Prachtig vind ik ze. In hotels zie je ook vaak boxsprings staan. Ze hebben zo’n luxe uitstraling. Mijn man had echter totaal geen zin allerlei beddenzaken af te lopen. Hij heeft een hekel aan winkelen. Maar onlangs kwam ik een geweldige website tegen. Die van Luxebedden.nl. Ze hebben daar prachtige spullen en vooral heel veel boxsprings! Het zou me nooit lukken mijn man zover te krijgen een bezoek te brengen aan deze beddenzaak met een showroom in Uden, maar zelf kon ik er natuurlijk wel langsgaan.

Op mijn vrije dag ben ik er dan ook een kijkje gaan nemen. Ik heb er op mijn gemakje rondgekeken en heb alle modellen even uitgeprobeerd. Het comfort is zoveel malen groter in vergelijking met het bed en de matrassen die we thuis hebben. Na een fijn gesprek met één van de verkopers, die me uitgebreid geïnformeerd heeft over alle mogelijkheden en de verkrijgbare modellen, had ik mijn zinnen gezet op een model met een prachtig gestoffeerd hoofdbord. Ik moest nu alleen mijn man nog overtuigen.

De volgende dag heb ik de website van Luxebedden weer opgezocht om mijn favoriete model aan mijn man laten zien. En wat bleek? Uitgerekend het model waar ik mijn zinnen op gezet had, was die dag de ‘’dagknaller’’ en dus in de aanbieding. Toen mijn man mijn enthousiasme zag en hoorde dat een boxspring kopen bij Luxebedden.nl gewoon online kan en deze ook nog eens in de aanbieding was, ging hij overstag!

Inmiddels is ook mijn man van mening dat ons oude bed en onze matrassen eigenlijk al veel eerder vervangen hadden moeten worden. We slapen nu veel beter. We voelen ons iedere ochtend uitgeslapen en hebben daardoor meer energie. De stof van de boxspring past ook ontzettend goed bij onze vloerbedekking en de gordijnen. Kortom, we zijn ontzettend blij met onze nieuwe aankoop!

Labels:,