Parkeeraanbieders vergelijken bij Vliegveld Eindhoven

Geschreven door finite op . Geplaatst in auto

Welke parkeermogelijkheden zijn er?


Vliegveld Eindhoven is één van de drukst bezochte luchthavens. Vandaar ook de vele parkeeraanbieders in de buurt. Wat betreft lang parkeren op Vliegveld Eindhoven heb je twee mogelijkheden, namelijk:

– valet parkeren
– of shuttle parkeren.

Valet parkeren is handig omdat de parkeeraanbieder je auto zelf op de parkeerplek zet. Je rijdt dus met je eigen wagen naar de ingang, waar de parkeermedewerker al staat te wachten. Wanneer je terugkomt van je vakantie staat de parkeermedewerker weer klaar met je auto voor de ingang.

Kies je voor shuttle parkeren dan rij je zelf naar de parkeerplaats. Je parkeert hem daar en kunt vervolgens met de shuttlebus meerijden naar de terminal van Eindhoven Airport.

Welke optie lijkt je het handigst?

Hoe kies je de juiste parkeeraanbieder?


Nu je weet wat je mogelijk is kun je op de juiste manier de prijzen met elkaar vergelijken. Los van de prijzen is het ook raadzaam om de beoordelingen van de verschillende aanbieders te bekijken. Je wilt je auto tenslotte in veilige handen leggen. Uiteraard is de prijs van belang, maar de serviceverlening en de stiptheid zijn ook belangrijk.

Je hebt ruime keus aan parkeeraanbieders en je zult al snel grote verschillen merken in de prijs, service en de afstand tot de luchthaven. Neem dit alles in acht bij het maken van je keuze.

Parkeren bij Vliegveld Eindhoven

Eazzypark biedt veilige parkeeroplossingen dichtbij Vliegveld Eindhoven. Je kunt bij ze langs voor zowel valet als shuttle parkeren.

Voor de shuttle service draag je de auto slechts 60 meter van de vertrekhal over aan de parkeermedewerker. Deze helpt je ook graag met je zware koffers. Na afdracht wordt je auto veilig geparkeerd op de bewaakte parkeerplaats. Bij terugkomst haalt de chauffeur je op en word je met de shuttle service naar je auto gebracht.

Heb je liever de valet service? Dat kan ook. In dat geval wordt je auto op het afgesproken tijdstip bij de ingang aan je afgedragen. Ook in dit geval kun je een beroep doen op de parkeermedewerkers om je te helpen met je koffers.

Waarom zou je kiezen voor Eazzypark?
– Ze staan recht tegenover vliegveld Eindhoven
– Ze bieden de beste beveiliging voor je auto
– Geen wachttijden en
– Snelle plezierige afhandeling

Labels:,

Laat een reactie achter