Riverdale servies gebruiken bij een diner

Geschreven door marloes83 op . Geplaatst in woning

Wat is er nou gezelliger dan samen met vrienden en familie eten aan een mooi gedekte tafel? Maak het plaatje compleet met het schitterende Riverdale servies. Riverdale heeft een aantal leuke serviezen die stijlvol en gemakkelijk te combineren zijn.

Riverdale TASTE servies

Het witkleurige Riverdale TASTE servies is het basis servies van het nederlandse merk. Dit servies is gemakkelijk te combineren naar eigen wensen en heeft een basic uitstraling. In dit servies zijn vrijwel alle soorten en typen borden schalen, etc leverbaar. Dit servies is gemaakt van porselein en is van hoge kwaliteit, dit servies is dan ook geschikt voor de vaatwasser.

Riverdale Metz servies collectie (nieuw)

Dit servies is een echte parel uit de Riverdale collectie! Dit servies past perfect in een modern of scandinavisch interieur. De grijze kleur geeft het servies een industriële stoere uitstraling. Ieder servies stuk wordt met de hand gemaakt en heeft dan ook zijn eigen vorm. De producten hebben een eigentijdse stoere uitstraling en hebben een eigen karakter. Ook dit servies mag in de vaatwasser en magnetron. Vrijwel ieder serviesstuk is leverbaar in deze Riverdale Metz collectie.

Riverdale Fantasy servies

Dit servies is een wat meer uitgesproken servies. Dit servies met de kenmerkende delfts blauwe kleur is een echt trend servies. In dit servies is er ook weer erg veel keuze in maten en typen servies. Van diner borden tot boter schaaltjes. Wij raden aan om diverse verschillende borden te combineren om een speels geheel te creëren. Door de verschillende dessins past toch alles weer als een geheel bij elkaar. Ook dit servies is gemaakt van porselein en is vaatwasser bestendig.

Algemene info Riverdale

Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:

Laat een reactie achter