Autorijschool Utrecht

Op zoek naar een goedkoopste rijschool in Utrecht? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij autorijschool Vlam Utrecht! Je kunt bij rijschool Vlam Utrecht tegen goedkoopste tarieven rijlessen volgen in Utrecht en Omgeving. Er zijn verschillende rijles pakketten beschikbaar. Wil jij graag garantie voor het behalen van je rijbewijs in Utrecht? Dan is het examengarantie misschien iets voor jou! Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 uur afnemen bij autorijschool Utrecht. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijles afneemt. Losse rijlessen kosten bij rijschool Vlam Utrecht maar 37 euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht. Wij zijn een BOVAG erkende rijschool in de regio Utrecht.
(meer…)

Het belang van herhalingstrainingen

Herhaling is altijd belangrijk, als je iets een hele tijd niet doet, kan het namelijk zijn dat je het verleert. Soms moet je dan weer even oefenen, en dan heb je het zo weer opgepakt. Stel dat je bijvoorbeeld eerst een hele tijd hebt getennist, en er daarna mee bent gestopt. Een tijdje later wil je toch maar weer eens beginnen met tennissen. Je zult weer even moeten oefenen en trainen, maar je hoeft niet meer vanaf de basis te beginnen. Als je een tijdje geleden een veiligheidstraining, zoals een EHBO cursus hebt gevolgd, kan deze kennis ook een beetje zijn weggezakt. Echter heb je hierbij geen tijd om even te oefenen. Als er namelijk EHBO nodig is, zul je gelijk goed moeten handelen. Als je je kennis en vaardigheden paraat hebt en meteen goed kunt handelen, kun je misschien wel het leven van iemand redden. Daarom zijn herhalingstrainingen zo belangrijk.
(meer…)

Bijles Engels

Het Engels is een wereldtaal en wordt dus over de hele wereld wordt gesproken. Van ongeveer 380.000.000 mensen is Engels de moedertaal en maar liefst meer dan 1.000.000.000 mensen spreken Engels als tweede taal of hebben een goede beheersing van deze taal! Logisch dus dat Engels een verplicht vak voor middelbare schoolscholieren is en tegenwoordig ook verplicht is voor leerlingen uit groep zeven en groep acht. Als je de Engelse taal goed beheerst, is dit ontzettend handig als je op vakantie bent, want vrijwel overal kun je je in het Engels wel verstaanbaar maken. Maar denk ook eens aan je toekomst! Bij veel banen en functies is een goede kennis van de Engelse taal een vereiste. Het zou toch jammer zijn als je straks je droombaan misloopt, omdat jouw Engels niet zo goed is? Mocht je moeilijkheden hebben met de Engelse taal, dan is het verstandig om hier hulp bij in te schakelen, bijvoorbeeld in de vorm van bijles, omdat je er de rest van je leven profijt van zult hebben als je goed Engels spreekt en schrijft.
(meer…)

Op kamers gaan

Je komt uit Zeeland maar je gaat studeren in Breda. De reistijd bedraagt meer dan 2 uur dus het is niet slim om in Zeeland te blijven. Je besluit om op kamers te gaan. Wat moet je dan allemaal regelen? Natuurlijk moet je een kamer zien te huren, op straat slapen is geen optie. Maar dit is het niet enige. Onderstaand vind je een aantal aspecten waar je zeker rekening mee zult moeten houden.
(meer…)

OnlineStuderen.com

OnlineStuderen.com heeft zich sinds 1996 ontwikkeld tot dé opleidingssite voor de Nederlandse rijschool-, transport- én taxibranche die je in een snel tempo kan volgen via e-learning. OnlineStuderen.com leidt je op vanuit de ideale basis: kennis. Vaardigheden leer je aan tijdens de praktijkmodules, die verzorgd worden door de VerkeersAcademie.
(meer…)

TAT Beroepsopleidingen

Je wilt een baan met verantwoordelijkheid in een levendige omgeving. Met je oog op de hele wereld, waarin geen dag hetzelfde is. Daarom kies je voor de luchtvaart en zeg je volmondig “ja, ik wil stewardess worden”. Dat is jouw droom.
(meer…)

The English Center

Ga voor een zakelijke cursus Engels in Den Haag van een leraar die privéles geeft

Wil u binnenkort een cursus Engels in Den Haag gaan volgen? Wie voor een professionele en afwisselende taalcursus Engels in Den Haag kiest, kan uitstekend bij The English Center terecht.
(meer…)

Takenpakket van een werkvoorbereider

Als je houdt van plannen, regelen en stabiliteit is de baan van werkvoorbereider echt iets voor jou. Een werkvoorbereider regelt de planning van de bouwprojecten van het bedrijf waar hij werkt. Je bepaalt van 0 tot 100 wat er allemaal moet gebeuren, wanneer dit moet gebeuren, wie dit moet doen en wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen.
(meer…)

Wordt examinator

Onlinestuderen.com is een academie waarbij je vlot, voordelig en gemakkelijk kunt beginnen aan een rij instructeur online studie. Op deze handelwijze binnen de kortste tijd met onze specifiek samengestelde lespakketten graag een stapje verder naar het succes
(meer…)