Sta-op stoel

Geschreven door marloes83 op . Geplaatst in woning

Comfortabel zitgemak

Wat is er prettiger dan na een gezellige dag heerlijk voor de televisie neer te struinen en te kijken naar jouw favoriete televisieprogramma? Dan kan het zo zijn dat je door een lichamelijke beperking moeite hebt om uit jouw normale stoel op te staan. Dit kan als vervelend worden ervaren, want het kost je namelijk erg veel energie. Daarom is er voor mensen zoals jij een nieuw soort stoel ontwikkeld. Deze stoel wordt de sta-op stoel genoemd. Het is een hele normale comfortabele stoel, maar met een extra hulpmiddel, waardoor je makkelijker op kunt staan.

Hoe werkt een sta-op stoel?

Voor de meeste mensen zal het in het begin allemaal onwennig en nieuw zijn. Toch zal je, als je er eenmaal aan gewend bent, optimaal gemak ervaren van deze stoel. Het kost je geen energie meer en de stoel doet het werk voor jou. Doordat er in de stoel een elektromotor gemonteerd is, komt de sta-op stoel omhoog en kantelt naar voren, waardoor je makkelijk en zonder al te veel moeite uit de stoel kunt stappen. Ook kun je, door de stoel in de juiste stand te zetten, op dezelfde manier gaan zitten.

Waar koopt je de juiste stoel?

Het is natuurlijk per persoon verschillend wat de wensen zijn aan de stoel. Hulpmiddelwereld biedt de beste sta-op stoel aan die aansluit bij jouw wensen. Er zijn verschillende kleuren, modellen en groottes beschikbaar op deze website. Ook zijn deze stoelen beschikbaar in verschillende prijscategorieën, de goedkoopste stoel kost rond de €1500 euro en de duurste stoel kost rond de €3900 euro.
Bent je op zoek naar comfortabel zitgemak? Bezoek dan nu de website van Hulpmiddelwereld.nl.

delenShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Labels:

Laat een reactie achter