TAT Beroepsopleidingen

Geschreven door clicktobusiness op . Geplaatst in school

Je wilt een baan met verantwoordelijkheid in een levendige omgeving. Met je oog op de hele wereld, waarin geen dag hetzelfde is. Daarom kies je voor de luchtvaart en zeg je volmondig “ja, ik wil stewardess worden”. Dat is jouw droom.

Wil jij ook je diploma stewardess, grondstewardess of luchtvaartdienstverlener halen binnen zes maanden? Dit kan bij TAT Beroepsopleidingen! Wij zijn een privé opleiding en bij ons kan je binnen een maand starten met de opleiding. Bij ons leer je snel hoe je op professionele wijze reizigers kunt begeleiden zodat zij zonder zorgen hun reis kunnen vervolgen. Je bent stressbestendig wanneer het er op het vliegveld of in de lucht hectisch aan toe gaat en probeert de mogelijke problemen waar de reizigers tegen aan lopen op te lossen. Onze opleidingen zijn CRKBO-erkend door de overheid en hoog gewaardeerd, zowel binnen de luchtvaartbranche als door onze studenten. Dat komt doordat de lessen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionals die werkzaam zijn bij verschillende grote luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor ben je direct inzetbaar op de werkvloer. Onze studenten werken inmiddels dan ook bij alle grote luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, als grondstewardess op Schiphol, stewardess of steward.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een van deze opleidingen? Bel dan naar 072-74301222 of mail naar info@tatberoepsopleidingen.nl. Meer informatie kun je vinden op www.tatberoepsopleidingen.nl

Labels:, , , , , , , ,