Een nieuwe keuken infraroodcabine

design-badkamers

Stel je hebt wat geld gespaard, een financiële meevaller, of je hebt eindelijk die droomwoning gevonden en bent op zoek naar een nieuwe keuken. Waar begin je dan je zoektocht, en belangrijker nog, waar moet je nu precies op letten?

(meer…)

Het aanbrengen van beveiligingssystemen vormen de vooruitzicht

Het aanbrengen van beveiligingssystemen vormen de vooruitzicht

Steeds meer bedrijven, maar ook steeds meer mensen hebben de keus gemaakt om beveiligingssystemen aan te brengen in hun huis of organisatie. Dit is zo gekomen doordat het aanbrengen van beveiligingssystemen de afgelopen tijd continu goedkoper geworden is en meer consumenten constante dreigingen voelen in hun woonruimte door diverse negatieve inlichtingen in de media. Wanneer u zich ook niet meer veilig voelt is het zeker te overwegen om beveiligingssystemen te laten plaatsen in uw huis. Niets is zo vervelend dan dat u zich onveilig voelt in uw eigen huis of dat u het idee heeft dat uw zaak slecht beveiligd is.
(meer…)

De moderne Nederlander draagt steeds vaker een goedkope smartwatch

Nederlanders gaan met de tijd mee, dit blijkt ook wel uit het feit dat we steeds meer mensen met een goedkope smartwatch om de pols zien. Nu moet je je niet laten misleiden door de term goedkoop want dit betekend niet dat de horloges niet stijlvol zijn. De smartwatch is nu eenmaal veel goedkoper dan bijvoorbeeld een smartphone. Als je niet weet wat een smartwatch allemaal kan dan zetten we dit nog graag even voor je op een rij. Een smartwatch kan net zoals een tablet of een smartphone zelfstandig apps draaien, ook kun je het horloge gebruiken als verlengstuk van je smartphone. Je verbindt de smartwatch dan door middel van Bluetooth met de smartphone en je zult binnenkomende berichten, oproepen en statusupdates zien verschijnen op het display van je smartwatch.
(meer…)

Waarom een telefoonhoesje gebruiken?

Waarom zou je een telefoonhoesje gebruiken voor je smartphone?

Ik gebruikte eigenlijk nooit een telefoonhoesje voor mijn telefoon. Ten eerste omdat ik de meeste hoesjes er niet uit vind zien en ten tweede omdat ik het onzin vond. Toch ben ik hier van teruggekomen, want helaas overleefden de meeste telefoons niet het 2jarige contract waar ik de telefoon gratis bij kreeg.
(meer…)