iPad/iPhone reparatie’s door Jan Gorter

Wanneer u een iPhone of een iPad hebt, wilt u natuurlijk dat deze werkt naar behoren. Helaas is dit niet altijd van zelfsprekend en het kan zijn dat uw iPhone of iPad een kapot onderdeel heeft. Dit kan komen omdat u uw iPad hebt laten valllen, of misschien heeft uw iPhone wel waterschade opgelopen tijdens een flinke regenbui? Daarnaast kan het zo zijn dat door intensief gebruik bepaalde onderdelen defect zijn gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de thuisknop (home button) of de aan/uit knop.
(meer…)

iPhone 6 vanaf morgen te leveren in Nederland

De nieuwe iPhone 6 is op dinsdag 9 september door Apple laten zien aan de wereld. Vanaf morgen is de iPhone dan eindelijk te koop in Nederland. Het is niet onverwacht dat de iPhone 6 zou worden getoond. Enkele maanden geleden was Apple al begonnen met de productie van de iPhone. Apple heeft de nieuwe iPhone de iPhone 6 genoemd. De iPhone 6 Plus is tegelijk uitgebracht door Apple. Wat is er uniek aan het nieuwste iPhone model?
(meer…)

Bespaar geld met telefoonabonnement aanbiedingen!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuw telefoonabonnement maar ik vind het zo lastig om te kiezen. Als ik een nieuw telefoonabonnement afsluit wil ik natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn. Maar ik wil ook een mooie nieuwe telefoon hebben waar ik mee gezien kan worden.
(meer…)

De LG Optimus L3 II is de goedkoopste android telefoon van 2014

Overal om ons heen zien we de nieuwste telefoons met de beste slimme functies. Niet iedereen wil altijd het laatste model telefoon. Deze mensen gebruiken hun telefoon alleen om te bellen, sms’en en een beetje te whatsappen. Voor deze mensen is het niet nodig om veel geld uit te geven aan een dure nieuwe telefoon en is een goedkope telefoon met minder functies voldoende.
(meer…)

Vodafone Red Plus

Wanneer je veel onderweg bent in Nederland en in het buitenland, en je bent op zoek naar een passend abonnement waar je vanuit je bundel kan bellen en sms’en in het buitenland, dan is de Vodafone Red Plus het abonnement voor jou. Dit abonnement heeft onbeperkt bellen en sms’en in zowel Nederland als in het buitenland. Per maand krijg je ook 1 GB internet voor in Nederland en buitenland. De landen waar je het abonnement kan gebruiken heten de 42 paspoort landen.
(meer…)