iPad kids cover, de iPad beschermhoes voor kinderen

Als u beschikt over een Apple iPad dan wilt u deze zonder zorgen uit handen kunnen geven aan u kinderen. Dit kan met de iPad kids cover, Deze iPad extra sterke beschermhoes is extra sterk en special gemaakt voor kinderen die gebruik maken van de iPad.
(meer…)

7 inch en 10 inch tablets

Enkele jaren geleden waren telefoontjes allemaal erg groot, net als de eerste tablets die uit kwamen.
Deze waren vaak 10 inch, een groter formaat die niet zomaar in je broekzak past.
(meer…)

Acer Iconia B1

De Iconia B1-A71 16 GB is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Acer in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellenen zoek er een uit die bij je past!

(meer…)

Waarom een robuuste tablet in plaats van een consumenten tablet?

Waarom een robuuste tablet in plaats van een consumenten tablet?

Deze vraag wordt ons door veel klanten gesteld. Het inzetten van tablets wordt steeds gebruikelijker voor de zakelijke markt. Tablets zijn ideaal voor omgevingen en situaties waarbij gegevens volledig mobiel moeten worden verzameld en op elk moment geraadpleegd moeten kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan toepassingen binnen de bouw, ziekenhuizen en inspectiediensten.
(meer…)

Goedkope Tablet kopen!

Goedkope Tablet kopen

Bent u opzoek naar een goedkope tablet? Wilt u ook geen honderden euro’s meer uitgeven in de winkel als u dezelfde service kan krijgen online? Dan zit je hier goed. Bij GoedkoopTablets.nl kunt u eindelijk een goedkope tablet kopen. De naam zegt het al. Wij bieden onder andere Android,Onda en Ainol tablets, tegen de laagste prijs natuurlijk.Sinds een jaar of twee zijn tablets een stuk gestegen in populariteit. Dit is voornamelijk omdat het een goed product is. Een tablet kan voor diverse zaken gebruikt worden. U kunt ermee surfen op het net, aantekeningen maken, films kijken enzovoorts. De tablet markt wordt alleen wel gedomineerd door duurdere merken terwijl dit niet nodig is. Een goedkope tablet is vaak bijna even goed als een erg duur tablet. Dit kunt u natuurlijk zelf bepalen, omdat wij een enorm assortiment hebben vindt u altijd wat u zoekt.
(meer…)

Een tablet of een laptop kopen?

Ik schrijf wel vaker artikelen over tablets, apps en smartphones.

Ik ben daarom wel een hardcore gebruiker te noemen. Toch merk ik dat mijn wensen door veel mensen worden gedeeld. Eigenlijk is een tablet voor het gemiddelde huishouden een prima product. Je pakt het er snel bij, heeft een lange batterijduur, is niet zwaar en je kan er leuke dingen mee doen. Je zou zeggen dat er weinig verschil zit tussen een laptop of een tablet.
(meer…)