traagschuim matrassen

Geschreven door matrassen-matras op . Geplaatst in Geen categorie

Goede traagschuim matrassen bieden geweldige ligeigenschappen en comfort; de matras verdeelt en ondersteunt op een goede wijze het lichaamsgewicht en de doorbloeding wordt niet afgekneld. Onder invloed van warmte en het lichaamsgewicht wordt traagschuim zacht en vormt het zich naar uw lichaamsvorm alsof je in een perfect passende mal ligt.

Lichaamsdelen die wat dieper in de matras moeten wegzinken voor een correcte slaaphouding hebben daarvoor alle ruimte want juist op die punten wordt traagschuim, onder invloed van uw lichaamswarmte extra elastisch, dus zacht. De bloedcirculatie wordt niet verstoord, spieren blijven soepel en de huid en spieren blijven volledig doorbloed.

Traagschuim matrassen

matrassen-matras

Als er één materiaal geschikt is om matrassen van te maken dan is het wel koudschuim. Het is veerkrachtig en soepel en het laat goed lucht en vocht door. Hierdoor zijn koudschuim matrassen prettig koel en goed ventilerend. Doordat koudschuim zo veerkrachtig is, biedt het goede ondersteuning en heerlijk slaap- en ligcomfort. Daarnaast is koudschuim duurzaam en heeft het van nature een open celstructuur waardoor er geen kuilvorming in de matrassen ontstaat.