Doe eens wat anders dan die schutting

De meeste tuineigenaren hebben wel een schutting. Dat is erg fijn, omdat je zo jouw eigen afgebakende stuk grond hebt naast je huis.

Schuilen achter de schutting

(meer…)

Terrasverwarmingen: enkel de beste merken

Bent u op zoek naar een geschikte terrasverwarming om een heel jaar te kunnen genieten van jouw terras? Zoek dan niet verder en laat dit in handen van de experts van terrasverwarming.nl. Dit professioneel team zit in de sector sinds 1987 en heeft aan de hand van jaren ervaring de beste selectie aan terrasverwarmers voor jou verzameld. Hierbij kijken ze altijd naar kwaliteit in combinatie met de meest geschikte prijs. Het maakt niet uit wat jij nodig hebt, zij komen sowieso met een oplossing. Terrasverwarming.nl biedt twee merken aan waar zij volledig achter staan en waarbij ze overtuigd zijn van de vele mogelijkheden.
(meer…)

De grootste voordelen van betonnen schuttingen

Een betonschutting is een type schutting die zeker vroeger een reputatie had om vrij saai en grijs te zijn. Gelukkig zijn de mogelijkheden vandaag de dag wel uitgebreid genoeg om dat iets van het verleden te verklaren. Sterker zelfs: tegenover alternatieven als een houten schutting heeft een betonschutting tal van voordelen die het meer dan het overwegen waard maken.
(meer…)

Infrarood terrasverwarmers

Niets is zo heerlijk als ’s avonds bij het vallen van de nacht nog even het terras op te zoeken en onder een behaaglijke warmte wat tijd te verdrijven. Doodjammer is het dan ook wanneer de temperatuur buiten die rustgevende activiteit niet meer toelaat. Gelukkig dan maar dat de technologie niet stilstaat en je vandaag de dag gewoon een terrasverwarmer kunt aankopen.
(meer…)

Meer schaduw in de tuin? Investeer in een schaduwdoek

Sommige mensen vinden het heerlijk om in de zon te zitten, maar lang niet iedereen vindt dit zo fijn. Vind jij het prettiger om lekker in de schaduw te zitten, maar staat je tuin pal in de zon? Dan betekent dit niet dat je nooit in de tuin kunt zitten of gedwongen bent je tijd in de felle zon door te brengen. Wat je namelijk ook kunt doen, is het aanschaffen van een schaduwdoek.
(meer…)

Zijn vloerlampen en staande lampen hetzelfde?

Naamgeving van voorwerpen kan wel eens verwarrend zijn. In de verlichtingswereld kennen we er daar een paar van. U heeft er misschien nooit bij stil gestaan, maar als u het heeft over ‘lamp’ dan kunt u twee verschillende voorwerpen bedoelen. Denk maar eens na over het zinnetje, ‘geef mij de lamp eens aan’.
(meer…)