Uitzending gemist België

Geschreven door bosmanict op . Geplaatst in film

Je hebt het vast weleens meegemaakt, je wilt iets kijken op televisie, maar je hebt geen tijd. Dat je geen tijd hebt kan een hele goede reden hebben. Misschien heb je nog geen boodschappen gedaan en moet je nog naar de winkel, je moet misschien werken of je hebt je huis nog niet schoongemaakt. Zomaar een paar redenen die je kunt hebben waardoor je niet kunt kijken naar een uitzending op de televisie. Laat het nou net een uitzending zijn die je echt heel graag wilt zien. Dan is dat natuurlijk heel erg vervelend! Maar wees niet getreurd, er zijn mogelijkheden om een uitzending van de Belgische televisie terug te kijken. Via dit artikel uitzending gemist België willen wij je graag vertellen welke mogelijkheden je hebt om een bepaald programma nog eens terug te kijken op een tijd dat het je wel uitkomt. Je hebt meerdere mogelijkheden om dit te doen.

Woon je in Nederland?
Er bestaat zoiets als ooit gemist, een dienst waarmee je programma’s kunt bekijken die je ooit hebt gemist. Een hele goede uitvinding, echter heb je er niet veel aan als je in Nederland woont. Het werkt namelijk alleen in België. Daarnaast kosten de meeste uitzendingen ook nog eens geld. Voor een half uurtje ben je vaak al een euro kwijt. Zonde van je geld natuurlijk, want er zijn alternatieven die gratis zijn namelijk!

Zelf opnemen
Verreweg het beste alternatief is volgens ons het opnemen van een programma op het moment dat je niet in de gelegenheid bent om het terug te kijken. Bijna iedereen heeft wel een dvd recorder in huis. Heb je geen dvd recorder, dan heb je vast nog wel een video recorder. Je kunt je uitzending opnemen en vervolgens terugkijken op een moment dat het je goed uitkomt. Zo kun je programma’s van bijvoorbeeld Canvas prima terugkijken.

Labels:, ,