Uitzending gemist België

Geschreven door bosmanict op . Geplaatst in film

Uitzending gemist Nederland ken je vast wel. Bijna iedereen heeft de website uitzendinggemist.nl weleens bezocht. Maar hoe zit dit voor België? Want het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer geen tijd hebt om televisie te kijken en dat je later een bepaald programma wilt terugkijken. Ook op de Belgische televisie zijn soms erg interessante programma’s te zien die de moeite waard zijn om terug te kijken. Maar je hebt natuurlijk verschillende Belgische televisie zenders, hoe gaat dit terugkijken dan in z’n werk? Er bestaat namelijk niet zoiets als de Nederlandse uitzendinggemist.nl voor België. Dat is wel erg jammer natuurlijk want anders had je alle zenders en programma’s mooi op één plek gehad, op één website.

Verschillende zenders
Je hebt op de Belgische televisie verschillende zenders, zoals België 1 en 2 maar ook VRT en Canvas. Wat moet je doen om programma’s van deze zenders terug te kijken? Het beste kun je hiervoor de website van de betreffende zender bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld op een.be kijken als je programma’s van België één wilt terugkijken. Als je voor canvas bepaalde programma’s wilt bekijken kijk je op Canvas.be. Zo bekijk je dus uitzending gemist België 1 of uitzending gemist Canvas. Heel veel kijkplezier!

Livestream
Een andere leuke optie die veel zenders bieden is de livestream via internet. Je kunt dan via je laptop of computer live tv kijken zonder dat je daar een televisie voor nodig hebt. Dat is het gemak van internet. Heb je een tablet, dan wordt het nog leuker. Je kunt dan rustig zittend op de bank, in bed of zelfs in bad lekker internetten en dus ook de livestream opzetten van de zender die jij wilt. Live televisie kijken in bad, wie had dat 20 jaar geleden gedacht? Met de technieken van tegenwoordig is bijna alles mogelijk. Kortom, kijken dus naar uitzending gemist België.

Labels:, ,