Uitzendingen terugkijken

Geschreven door bosmanict op . Geplaatst in film

Heb je een uitzending gemist Nederland 1 of uitzending gemist Nederland 2? Wees niet getreurd, uitzendingen terugkijken van Nederland 1 en 2 is bijzonder eenvoudig. Wij geven je graag wat tips om uitzendingen eenvoudig terug te kijken.

De NPO app
Met de NPO app wordt uitzending gemist Nederland 1 en uitzending gemist Nederland 2 verleden tijd. Je kunt deze heel eenvoudig en snel op je smartphone installeren, of tablet. Vervolgens kun je snel programma’s terugkijken die zijn uitgezonden op Nederland 1 of 2 (ook Nederland 3 trouwens). In principe kun je hier het overgrote deel van de programma’s van de publieke omroep herbekijken.

Geen smartphone of tablet
Als je geen smartphone of tablet hebt, maar je wilt wel uitzending gemist Nederland 1 en uitzending gemist Nederland 2 raadplegen, wat doe je dan? Gelukkig kun je via de computer ook programma’s terugkijken. Je kunt heel eenvoudig uitzending gemist.nl raadplegen, een site die je waarschijnlijk wel kent. Gelukkig kun je ook veel oudere programma’s terugkijken, dus niet alleen van gisteren of deze week. Soms zijn programma’s van maanden geleden ook eenvoudig terug te kijken.

Opnemen
Natuurlijk kun je uitzendingen ook opnemen. Als je iets wilt terugkijken kan dat natuurlijk niet meer, maar wellicht een goede tip voor de toekomst. Als je een interactieve decoder hebt of een dvd recorder kun je programma’s opnemen. Met bijvoorbeeld Ziggo kun je uitzendingen inplannen. Je hoeft dus niet op het knopje te drukken record als het programma begint. Je kunt zo enkele dagen vooruit plannen. Ideaal als je bijvoorbeeld niet thuis bent op het moment van de live tv uitzending.

Wij wensen je heel veel plezier met het terugkijken van uitzendingen. Als het gaat om uitzending gemist Nederland 1 en uitzending gemist Nederland 2 hebben wij geprobeerd je enkele tips te geven. Wij hopen dat je deze als nuttig hebt ervaren. Veel kijkplezier toegewenst!