De watertuinen van België

De Belgische tuinen zijn ware kunstwerken. Deze tuincultuur is onlosmakelijk verbonden met het water. De siertuin van Kasteel Oostkerke, het groen van Kasteel Gaasbeek en de tuinen van Annevoie zijn hier sierlijke voorbeelden van. Groene vlakten worden aangevuld met een grote diversiteit aan flora, strak aangelegde heggetjes en voltooid met idyllische wateren als vijvers en waterputten.
(meer…)

Hoeveel wil jij betalen voor je overnachting?

Het seizoen is weer aangebroken en we willen weer met zijn allen op vakantie. De koffer komt van zolder en we gaan lekker surfen op het web, we vergelijken tientallen hotels met elkaar en zoeken de allerbeste aanbiedingen. Super interessant natuurlijk, één probleem: je gaat op die manier nooit de allerbeste prijs betalen. Het klinkt misschien als een verkooppraatje, maar dat wordt het echt niet. Ik vind het belangrijk dat jij de allerbeste prijs kunt betalen voor je overnachting en in deze blog ga ik jou vertellen hoe je die kunt betalen en vinden. Veel mensen denken namelijk nog steeds dat de allerbeste prijs betaalt wordt op vergelijkingssites. Zij vergelijken immers het aanbod van duizenden aanbieders en bieden jou de allerbeste prijs, toch? Dat is niet helemaal waar. Juist de vergelijkingssites houden de prijzen kunstmatig hoog. Dit komt vooral doordat dit soort sites andere bedrijfseigenaren verplichten om niet van de prijs af te wijken die op de vergelijkingssite staat. Niet zo gek ook, want als elk hotel goedkoper te boeken zou zijn via hun eigen website zou helemaal niemand meer gebruik maken van de diensten van vergelijkers. Maar hoe vind je dan de beste prijs?
(meer…)

Go AHRO

Zo werkt het

U kunt op onze homepagina uw taxi bestellen door het invoeren van de luchthaven waar u naartoe moet en u ophaal adres. Bij de derde stap dient u het vluchtnummer in te voeren(zo kunnen wij altijd de tijd in de gaten houden, vluchttijden veranderen nog wel eens). En uw eigen adresgegevens en u mobiele nummer zodat onze chauffeur u altijd ken bereiken. Zodra alles is ingevuld zullen wij de scherpste prijs voor u berekenen en nog enkele vragen over uw bagage stellen (dit maakt niets uit voor de prijs, enkel zodat wij weten hoe groot de auto moet zijn). Daarna hoeft u enkel nog af te rekenen en zal de taxi optijd bij u aanwezig zijn, wij bellen nog vooraf zodat u weet hoe laat u ons kunt verwachten.
(meer…)

Business Travel Taxi

Business Travel Taxi verzorgt luxe zakelijk en particulier personenvervoer in nederland voor individuele en/of kleine groepen. De diensten van Business Travel Taxi worden uitgevoerd door een zeer ervaren team van enthousiaste chauffeurs die samen met een goed verzorgd wagenpark garant staan voor kwalitatief en service gericht taxivervoer.
(meer…)

De herfst in Zweden

Wanneer je gaat verhuizen naar Zweden, kom je in een prachtig land te wonen. In alle jaargetijden is Zweden mooi, maar laten we het even over de herfst hebben. De herfst is natuurlijk een mooi seizoen doordat de bladeren van kleur wisselen van groen naar alle rood- en bruintinten. Aangezien er in Zweden heel veel natuur te vinden is, geeft dit een heel mooi gezicht. Ook in de herfst kun je in Zweden nog lekker buiten zijn, sporten of wandelen. Als je dus gaat verhuizen naar Zweden, ga dan vooral lekker naar buiten.
(meer…)

Waarom alleen reizen?

Veel mensen hebben de droom om een wereldreis te gaan maken of om een lange reis door een bepaald continent te gaan maken. Soms hoor je wel eens de reden dat iemand niet op reis gaat omdat ze niemand hebben om mee samen te gaan. Dit is eigenlijk een hele vreemde reden, want als je gaat reizen doe je dat voor jezelf. Waarom ga je niet alleen? Alleen reizen kent zoveel voordelen. Als je het een beetje eng vindt om alles zelf te regelen en te doen kun je altijd je reis samen met een organisatie als www.backpackme.nl samenstellen en organiseren. Daarna kun je helemaal alleen aan je reis beginnen. Waarom alleen reizen zo leuk is? Dat lees je hier.
(meer…)

Op Fietsvakantie in Frankrijk

Fietsvakanties in Frankrijk bieden je de kans om het land vanuit een uniek perspectief te zien. Een fietsvakantie is een sightseeing vakantie zonder de hectiek van ongeduldige bestuurders en bumper-aan-bumper verkeer. Frankrijk heeft als enige land binnen Europa een netwerk van paden en wegen die uitsluitend voor fietsers zijn gemaakt. Dit sluit de competitie met voertuigenverkeer uit, opgeteld met de rust en vrede die fietsvakanties in Frankrijk zo memorabel maken.
(meer…)