Voor mensen met oog voor kwaliteit is er al meer dan 150 jaar maar een adres!

Geschreven door Robert Halls op . Geplaatst in winkelen

Dit adres is de juwelier August Gerstner. Zij nemen het huwelijk en de verbintenis die hierbij komt kijken al bijna anderhalve eeuw enorm serieus. Dit zie je terug in hun uitgebreide en prachtige assortiment trouwringen. Het bedrijf is afkomstig uit de Duitse plaats Phorzeim en ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste trouwringfabrikanten van Europa. Het bedrijf gaat al heel wat jaren mee en wordt inmiddels bestuurd door de zesde generatie van het de familie Gerstner. Dit doen ze met veel passie in de hoop de continuïteit van het bedrijf vast te stellen. Ze hebben tijdens hun lange geschiedenis vele prijzen gewonnen en zijn meerdere keren uitgeroepen tot de beste trouwringenfabrikant van Duitsland. Als u voor een trouwring van Gerstner gaat bent u er dus van verzekert dat u een exclusieve trouwring in huis haalt.

Het uitgebreide assortiment van Gerstner bestaat uit een tiental unieke trouwringen. Binnen hun assortiment hebben ze een aantal verschillende lijnen. Voor mensen die waarde hechten aan traditie hebben ze een lijn met tijdloze trouwringen. Voor de individualisten onder ons hebben ze een lijn vol met echte design trouwringen. Het komt erop neer dat ze met de verschillende lijnen iedereen willen kunnen bedienen. Alle ringen zijn van absolute topkwaliteit en gemaakt van de beste edelmetalen. De hele collectie bevat gouden trouwringen, maar bijvoorbeeld ook witgouden trouwringen. Voor een diamanten Trouwbeurzen kunt u ook zeker bij Gerstner terecht.

Naast hun zorgvuldig samengestelde collectie, kunt u ook uw eigen trouwring laten ontwerpen bij Gerstner. Met behulp van een online configurator kunt u, uw trouwring thuis vanachter uw computer helemaal naar wens samenstellen. Het is een gebruikersvriendelijk programma waar u totale controle heeft over het ontwerp van uw trouwring. Het is misschien moeilijk om een trouwring helemaal van het begin af aan te ontwerpen. Daarom kunt u er ook voor kiezen om een ring uit de collectie doormiddel van de configurator naar wens aan te passen.

Heeft u interesse gekregen? Neem dan een kijkje op de website of loop een van de verkooppunten bij u in de buurt binnen.

Labels:, ,