Waar moet je op letten bij het kopen van een iPad?

Geschreven door Diviance op . Geplaatst in tablets

Ondertussen is de iPad al weer een paar jaartjes oud en zijn er al veel verschillende versies van de iPad. Alhoewel eigenlijk al meteen duidelijk werd dat de iPad een succes zou worden, had niemand verwacht dat de iPad zoveel verkocht zou worden.

De iPad brak namelijk record na record, en veel mensen waren dan ook tevreden over hun tablet. In plaats van met een netbook, zaten ze met een iPad in de trein, en dat alles werkt natuurlijk veel lekkerder en het ziet er ook nog mooier uit.

De iPad is helemaal aangepast op mobiel gebruik, en je kan er eigenlijk alles mee doen. Wil je een iPad kopen? Dan is het verstandig om eerst goed na te denken wat voor iPad je wilt. Er zijn namelijk verschillende versies, en er zit ook best wat verschil in prijzen, en daardoor kun je best wat geld besparen.

Wil je namelijk een iPad waarmee je ook in de trein kan internetten? Of is dat voor jou niet nodig? Je hebt namelijk iPads met een 3G verbinding, zodat je eigenlijk overal internet hebt. Ook zit er verschil in kleur, en het aantal GB’s opslag de iPad hebt.

Ondertussen zijn we ook al aanbeland bij de iPad 4, en dus zit er ook best wat verschil in snelheid en uiterlijk. De iPad 4 is de beste tot nu toe, en ook het snelste. Ook is er een dunnere, kleinere versie; de iPad mini. Deze is meer geschikt om makkelijker met je mee te nemen en weegt ook een stuk minder. Ook is hij goedkoper dan de ‘grotere’ variant.

Ben je dus op zoek naar een goedkope iPad? Vergelijk dan eerst goed de prijzen, en ontdek waar je het goedkoopst de iPad kunt kopen. Zo kun je best wat geld besparen, en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Labels:,