Wat is jouw favoriete serie?

Geschreven door Nathan op . Geplaatst in film

Iedereen heeft zijn voorkeur, maar meestal wel een favoriete serie

Dat is zo’n serie die je niet mag missen, tenminste dat verteld je altijd tegen je vrienden  ‘die moet je echt gezien hebben’. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen favoriete serie die hij graag kijkt.

Rond het avondeten zien we meestal alle sitcoms voorbij komen op de televisie, maar er is veel meer.
Hiermee bedoel ik dat je tegenwoordig niet meer per se naar de televisie hoeft te kijken om jouw favoriete serie te bekijken. Er zijn inmiddels een hoop verschillende mogelijkheden bijgekomen. Een belangrijke mogelijkheid is natuurlijk het ‘On Demand’. De meeste grote aanbieders zoals, UPC, ZIGGO en KPN, hebben allemaal zo’n soort functie. Hiermee kan je vaak uitzendingen terugkijken, zodat je niet altijd ‘live’ een serie hoeft te volgen, maar ook kan je hier vaak tegen betaling series bekijken.

Er zijn dus meer kanalen hoe jij jouw favoriete serie kan bekijken. De nieuwste telg in Nederland is HBO. HBO is vanuit Amerika over komen waaien naar ons kikkerlandje. Het is een betaalde dienst (ongeveer 15 euro per maand) die je via jouw aanbieder zoals UPC kan bestellen. Hierna krijg je toegang tot de 3 HBO kanalen waarop standaard allerlei series en films worden afgespeeld, vergelijkbaar zoals wij Film1 kennen. Daarnaast krijg je toegang tot HBO on Demand, waardoor je in de videotheek van HBO kan duiken om vervolgens zelf te bepalen wanneer jij jouw favoriete serie wilt bekijken, dit ‘on Demand’ krijg je er gratis bij.

Tot slot krijg je bij dit abonnement ook nog eens HBO GO. Hiermee kan je de series en films bekijken op jouw laptop, smartphone of tablet. Kortom het is een redelijk totaal pakket wat je bij hen krijgt. Ik wil overigens niet beweren dat HBO de beste optie is, maar het is nieuw en dat is altijd aantrekkelijk. Ik ben wel van mening dat zij het grootste aanbod hebben qua films en series. Toch kan je ook uitwijken naar andere diensten zoals Film1. Hier krijg je ook een breed aanbod aan films en series. Ik zou kijken bij welke aanbieder de favoriete series van jou te bekijken zijn en daar mijn keuze van af laten hangen.

Labels:, , , ,