Sta-op stoel

Comfortabel zitgemak

Wat is er prettiger dan na een gezellige dag heerlijk voor de televisie neer te struinen en te kijken naar jouw favoriete televisieprogramma? Dan kan het zo zijn dat je door een lichamelijke beperking moeite hebt om uit jouw normale stoel op te staan. Dit kan als vervelend worden ervaren, want het kost je namelijk erg veel energie. Daarom is er voor mensen zoals jij een nieuw soort stoel ontwikkeld. Deze stoel wordt de sta-op stoel genoemd. Het is een hele normale comfortabele stoel, maar met een extra hulpmiddel, waardoor je makkelijker op kunt staan.
(meer…)

Sfeerverlichting voor buiten

Tijdens de zwoele zomeravonden zit je het liefst lekker buiten. Wordt het donker en wil je nog niet naar binnen, dan kun je lampen in de tuin aanzetten om de omgeving wat aangenamer te maken. Zoek je niet zomaar buitenverlichting voor in de tuin, maar verrijk je jouw tuin het liefst met mooie sfeerverlichting? Koop dan landelijke lampen. Meer over landelijke buitenverlichting, lees je op deze pagina.
(meer…)

Maak uw huis toegankelijk

Nog lang niet elk huis, kantoor of ander pand is volledig rolstoelvriendelijk. Menig ruimte kent namelijk behalve trappen een nog veel meer voorkomend obstakel voor rolstoelgebruikers: deurdrempels en andere kleine verhogingen die door mensen die goed ter been zijn moeiteloos worden gepasseerd, maar die voor bijvoorbeeld rolstoelen, scootmobiels en rollators de weg versperren. Met een drempelhulp maak je jouw woning, winkel of bedrijfspand snel en eenvoudig voor iedereen toegankelijk. Een drempelhulp is een hellend vlak dat tijdelijk of permanent bij een deurdrempel wordt geplaatst. Een rolstoelgebruiker kan dan eenvoudigweg de rolstoel over de drempelhulp laten rollen en zo de drempel zonder problemen passeren. Ook een enkele traptrede of een andere verhoging kan dankzij een drempelhulp worden overwonnen door rolstoelen en andere hulpmiddelen met wielen.
(meer…)

Betaalbare kunst aan de muur

Wanneer je op zoek bent naar een manier om betaalbaar een vorm van kunst aan de muur te krijgen denk je er misschien niet direct aan, maar er zijn voldoende alternatieve en die alternatieve behelzen niet alleen posters. Kunst afbeeldingen worden op allerlei artikelen gedrukt, veelal omdat de beelden van deze producten rechtenvrij zijn geworden. Dit heeft grote voordelen doordat je nu niet meer duizenden euro’s nodig hebt wanneer je kunst aan de muur wilt hebben. Er zijn namelijk tal van opties om je huis te versieren met kunst aan de muur zonder dat dit echte kunst is.
(meer…)

Welke schuurmachine accessoires kopen?

Als je een schuurmachine hebt gekocht ben je er nog niet. Je kunt misschien wel een tijdje vooruit met het schuurpapier wat wordt meegeleverd, maar hoe doe je dat op de lange termijn? Inderdaad! Met deze extra schuurvellen zal je het niet al te lang volhouden. Gelukkig is het mogelijk om later nog extra schuurmachine accessoires bij te bestellen. Accessoires kunnen een belangrijk onderdeel zijn van een schuurmachine, maar ook een optionele toevoeging. Denk maar eens aan een schuurraam of speciale schuurzool. Te omschrijven als een onderdeel dat extra waarde toevoegt aan het product. Schuurpapier voegt inderdaad wel waarde toe, maar niet meer dan waarvoor de machine uiteindelijk is bedoeld. Genoeg daarover! Laten we eens de populairste accessoires kort beschrijven.
(meer…)