Wordt examinator

Geschreven door clicktobusiness op . Geplaatst in school

Onlinestuderen.com is een academie waarbij je vlot, voordelig en gemakkelijk kunt beginnen aan een rij instructeur online studie. Op deze handelwijze binnen de kortste tijd met onze specifiek samengestelde lespakketten graag een stapje verder naar het succes

De cursus om auto rij begeleider te worden

Wil je in bezit zijn van een goed, goedgekeurd en betaalbaar certificaat of wil je taxiondernemer worden of een NIWO vergunning behalen?

Om in aanmerking te komen voor deze opleiding moet je minimaal beschikken over een VMBO certificaat. Als dat niet het geval is dan kun je misschien nog een test afleggen, deze geschiktheidstest stelt vast of jij bekwaam bent voor de opleiding. Mocht dat niet het geval zijn, dus kun je starten met de verkeersacademie.

Strekking van de beroepsopleidingen bij OnlineStuderen.com

Gedurende de beroepsopleiding zul je verschillende stadia dienen doorlopen. het eerste stadium richt zich op de theoretische kennis die nodig is om een juiste rij instructeur te worden. Het is de intentie dat jij dit gedeelte via het web volgt in je eigen tijd en snelheid. Verder zul je enkele rijlessen moeten volgen en een rijexamen moeten afleggen om aan te tonen dat jij over genoeg rijvaardigheid beschikt.

Wanneer je de allereerste fase  eenmaal met succes hebt afgerond, kun jij aan de tweede fase beginnen. Dit stadium leg jij grotendeels thuis af door het volgen van lessen met behulp van het internet. Naast deze cursussen zul jij ook de aangeleerde kunde in de praktijk moeten brengen door het uitvoeren van een paar praktijk testen. Als jij dit stadium succesvol bent doorgekomen kun jij doorgaan naar de allerlaatste fase.

Het allerlaatste stadium richt zich op de praktijk, je moet hierbij 40-uur stage lopen bij een autorijschool naar eigen voorkeur. Verder gaan we je klaarstomen op de eindtest, zodat je zowat zeker kunt zijn dat je de verkeersacademie rijles begeleider succesvol afsluit.

Contact oppakken

Wil je eveneens wat meer voorlichting over de studies? Bel ons op: 030-604 2514 of mail naar: info@onlinestuderen.com.Ook kun je jezelf aanmelden via onze site.

Labels:, , , , , , , , ,