Manieren om je zaak te optimaliseren met mobiele applicaties

Men kan de kwaliteit van het product bekijken als determinant voor het succes van een zaak, marketingbureaus gaan ermee akkoord dat producten alleen niet bepalen of een zaak succesvol wordt of niet. Met de focus radicaal gericht op e-commerce, klant ervaring vormt nu de kern van marketing succes. Belangrijker is dat het kiezen van de juiste app ontwikkelaars gelijkstaat aan het begrijpen van hoe je een mobiele app optimaliseert voor een vlotte workflow. De volgende punten zetten enkele manieren in de verf hoe je je zaak het best optimaliseert voor een betere klanten ervaring.
(meer…)

Hoe een ideale Instagram-groeistrategie ontwikkelen

De eerste stap naar het ontwikkelen van een ideale groeistrategie op Instagram is door eerst volgers te hebben. Uw eerste doel als eigenaar van een bedrijf moet erop gericht zijn volgers op Instagram te krijgen. U kunt ervoor kiezen om volgers op Instagram te kopen of deel te nemen aan activiteiten waarmee u volgers kunt aantrekken.  De strategieën die u zou hebben om u bedrijf te laten groeien, leveren misschien geen resultaten op als u maar een paar honderd volgers op Instagram hebt. Omdat er veel manieren zijn waarop u volgers kunt krijgen op Instagram, ontstaat de uitdaging in het niveau van het werk en de tijd die nodig is om tastbare resultaten te realiseren.
(meer…)

Kaak Event Rent

Kaak Event Rent is een verhuurbedrijf met hoogwaardige materialen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. U kunt hierbij denken aan diverse events zoals; bedrijfsfeesten, bedrijfsopeningen, open dagen, beurzen, jubilea, bbq’s tuinfeesten etc.etc. Kwaliteit, flexibiliteit en service is voor ons een normale zaak. Wij werken onder het thema; ontzorgen van de klant.
(meer…)

Kaak Event Rent

Kaak Event Rent is uw partner voor het in vervulling brengen van uw wensen omtrent uw event. Samen met u werken aan een perfecte inrichting, is de passie van onze medewerkers. Ook de facilitaire dienstverlening rondom uw event is voor ons vanzelfsprekend en wordt met de meeste zorg uitgevoerd. Met andere woorden: wij ontzorgen u van A tot Z. Of dit nu gaat om een bedrijfsfeest, jubilea, congres, sportevent, festival of bruiloft.. door onze jarenlange ervaring en kennis zorgen wij voor uw event op maat.
(meer…)

Ruim de magazijnen netjes op

Veel bedrijven hebben vaak te kampen met ruimtegebrek voor goederenopslag in de magazijnen. Veelal kan de ruimte niet optimaal benut worden en wordt het opruimen van de producten op de juiste plaats en op een ordelijke manier een probleem en kunt u niks meer terugvinden.
(meer…)

Een product lanceren en vermarkten

Wanneer je een nieuw product gaat lanceren, kan er van alles fout gaan. Gelukkig kan er met de juiste werkwijze ook een boel goed gaan. Je kunt niet zomaar een product lanceren, zonder enig risico. Toch kun je het slagen van je product vrij succesvol garanderen, wanneer je gebruik maakt van de juiste stappen binnen productontwikkeling. Dit doe je onder andere door de tips uit deze blog te volgen. Natuurlijk kan ik je niet alles vertellen, want daar is deze blog eigenlijk te klein voor. Deze blog is er om je denkwijze te veranderen en op basis daarvan een succesvoller geheel neer te zetten.
(meer…)

Het organiseren van een evenement

Het organiseren van een evenement is niet zo gemakkelijk als je op het eerste moment zou zeggen. Veel mensen denken dat de locatie waar zij een evenement gaat organiseren alles voor hen doet. Helaas is dit niet helemaal waar. Een evenementenlocatie doet een boel zaken, maar zal niet alles uit handen nemen. Zij weten tenslotte niet wat jouw wensen zijn en hoe jij ervoor wilt zorgen dat je evenement een echt succes wordt. Daarom kun je maar beter rekening houden met een aantal zaken. In deze blog leg een paar van deze zaken aan je uit.
(meer…)

Palletboxen

De beste palletboxen van MP Packaging

In de hele transportsector worden de palletboxen van MP Packaging al jaren lang gebruikt om producten handig op te slaan, en te beschermen tijdens alle vormen van transport. De plooibare palletboxen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen – hout, metaal of kunststof – en zijn licht en stapelbaar. We controleren alle palletboxen op stevigheid, zodat je altijd op ze kunt rekenen. Dankzij het uitgebreide assortiment leveren wij de beschermende kisten tegen zeer concurrerende prijzen. Voor ieder product hebben we een praktische oplossing. Vind precies de palletbox met de grootte, inhoud, gewicht en constructie die jij nodig hebt om je logistiek te verbeteren.
(meer…)

Een congres met smaak organiseren

Het organiseren van een congres is een fantastisch marketing kanaal. Bezoekers van je congres komen één op één in contact met jou. Daarnaast zorgt een congres ervoor dat jij als bedrijf en merk weer top-of-mind wordt bij jouw bezoeker. Een congres organiseren kan een hele opgave zijn, vooral omdat je aan waanzinnig veel dingen moet denken. Het organiseren van een congres vergt nu eenmaal een boel planning, vergaderen en organisatie skills. Via deze blog help ik jou bij dit proces, zodat jij het maximale haalt uit dit marketingkanaal.
(meer…)